Button: "Daha Hızlı Olamazdım"

yazar:

kategori:

Button, sıralamalarda son bölüme kalmayı başarsa da derecesini daha ileriye taşıyamadı ve yarışa 10. sıradan başlayacak.

Button “Suzuka’da 3. seansta çıkıp eğlenmek istersiniz ve ben de tam olarak öyle yaptım. Daha hızlı gidemezdim. 2. ve 3. seansta 3 kez piste çıktım ve hemen hemen hepsi aynıydı. Bu yüzden bugün aracımızın alabileceği en iyi sonuç 10.luktu.”

“Pistte yapılacak daha fazla şey yoktu. Sınırları bulmak eğlenceliydi. Yarınki yarış için sabırsızlanıyorum. Son dönemdeki yarışlara göre biraz farklı olacak çünkü lastik aşınması makul seviyede. Aslında her iki lastik de çok iyi çalışıyor.”

“Gerçekten yarış için sabırsızlanıyorum. Umarım gelişme kaydederiz ve biraz puan kazanırız. Zor olacak ancak bu yüzden bu sporu seviyoruz.” dedi.

Sergio Perez “3. seansı çok küçük farkla kaçırmak sinirbozucuydu.”

“Çok aşırı yakındı. 2. seansta ilk lastiklerim, birinci seansta kullanıp kırmızı bayraklar nedeniyle yormadığımız lastiklerimizdi. Bu yüzden ilk turum, ikinci turum için bir referans değildi.”

“Açıkçası dün kaza nedeniyle çok önemli pist üstü zamanlarını kaybettik. Bu sabah durumu düzeltmeye çalıştık. Ayarları değiştirdik ve pisti öğrenmeye çalıştık.”

“Saliselerle son seansı kaçırmak ideal değil ancak diğer taraftan yarın puanlar kazanmak için iyi konumdayız.” dedi.


Yorumlar

  1. Mclaren adım adım şampiyonluğa gidiyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir