Massa: "Sürüş Stilim Suzuka'ya Daha Uygun"

yazar:

kategori:

Massa ayrıca takım arkadaşı Fernando Alonso kendisinden geride olduğu için gerekli olması halinde takım emri olacağı düşüncelerini reddetti.

Massa “Bu şekilde sürüyoruz. Normalde Fernando ön tarafta çok agresiftir. Belki biraz önden kayma yaşamıştır.”

“Bazı pistler bazı sürücüler için daha iyiyken bazıları sıkıntı yaratabilir. Yarınki yarışta kesinlikle iyi olacaktır.”

“Mark Webber’in yarın Vettel’i düşünmesi için bir neden yok. Benim de Fernando’yu düşünmem için bir neden yok. Her iki Mercedes ve Romain de mücadele etmeye çalışacak.”

“Yarış herkese açık.” dedi.


Yorumlar

“Massa: "Sürüş Stilim Suzuka'ya Daha Uygun"” için 8 yanıt

  1. o beğenmediğin stil, 2007'de takım arkadaşını şampiyon yaptı, 2008'de ultra-stil sahibi dünya şampiyonu takım arkadaşını yok etti, 2009'da kaza yapana dek 2 katından fazla puan topladı, tarihte ilk kez 2 numarayı taşıyan bir aracı finish çizgisini geçerken şampiyonlukta tuttu. başkan monte'ye,sanki ferrari tek pilotla piste çıkıyormuş gibi "ferrari, felipe massa'dır" dedirtti. unutmaya çalışsan da bunlar gerçektir. yaptığın küçümseme de ancak kuyruk acısından kaynaklanabilir.

  2. ilave etmeyi unutmuşum.

    sıralamalarda durum 9-6 oldu.
    bir tarafta yere göğe sığmaz süper hızlı (ki hızlı olduğuna ben de fazlasıyla inanıyorum) alonso, diğer tarafta maranello'nun kapısından geçemeyeceği düşünülen (ki bu da hazımsızların iddiasıdır) massa.
    birileri dişimi kırarım kendimi balkondan atarım filan diyordu.
    tavsiyem şudur ki, kırılacak dişi ve atlanacak balkonu şimdiden belirlemeleri rica olunur.

    şöyle bir örnekleme yapalım isterseniz.
    en iyi araçta sayısız galibiyet, pole ve şampiyonluk alan vettel ile webber'in sıralama dereceleri 13-1. o 1 de, bugün geldi.

    vettel'in başarısı araca bağlandığına göre, bu durumda ferrari içinde felipe muazzam işler başarıyor. yok, araçtan değil vettel çok hızlı diyorsanız da, o durumda fernando karşısında felipe yine muazzam bir iş çıkarmış oluyor.

  3. felipe'nin 3 sektörde de takım arkadaşını geçmesi çok olumlu.

    aerodinaminin zirve yaptığı ilk sektörde, pole alan webber'in yalnızca 0,2 saniye gerisinde kalması olumlu.

    pistin uzun düzlüğünün ve şikan ile birlikte start finish düzlüğüne çıkan garip kavisli virajın bulunduğu sektörde en iyi zamandan yalnızca 0,009 saniye geride kalmış olması olumlu.

    temiz taraftan kalkması ve birkaç pilotu geçmesi halinde podyuma çıkmaya yetecek bir pozisyonda başlaması çok olumlu.

    şampiyonada 2. sırada bulunan ve savaşan pilot felipe gibiydi bugün; takım arkadaşını böyle teknik bir pistte geçmesi çok olumlu.

    güzel bir gün, güzel bir pist, güzel sonuç.
    inşallah yarın da güzel bir yarış olur.

    azılı massa düşmanlarına da birer soda benden,
    afiyet olsun =)

  4. Yerim senin stilini, amanda aman stilide varmis 🙂

  5. aslında seni kaale alıp cevap vermezdim normal şartlar altında ama şu yıllarca fernandoya yardım mıhabbetinden sonra azbiraz bir şey yazayım.bana massanın yardım ettiği ve alonsonun o sezon ŞAMPİYON olduğu bir tane yarış göster.ha dersenki massa yardım etti alonso şampiyon olamadı o zaman son 4 sezonda weberin 1.liklerini ve 2.liklerini çıkaralım puanlarını demiyorum bak sadece 1.lik ve 2.liklerini alonsonun hanesine sadece 3 er puan olarak yazalım bakalım nasıl olacak.massa weberin yaptığının onda birini yapmadı ne takıma nede alonsoya.ona rağmen adamı alenen ikinci pilot yaptılar ama hala destekten geri kalmıyor.massa ne yaptı hem takıma köstek hem alonsoya birde sanki matah işlemiş gibi yolun ortasında durarak yol verip aklı sıra ben hızlıydımda takım durdurdu mesajı verecek.ulen adam kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı senle.sense blokajlarla aklın sıra savunma yapıyorsun.neyse biraz bir şeyler yazacaktım bayramlık ağzımı açmışım farkına varmadan:)

  6. gitmeden bi yarıs kazansan yada podyum yapsan ne guzel olur be massa

  7. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Massa sıralamalarda kalitesini gösteriyor.Böyle bir takımda yıllarca Fernandoya yardım etti artık kendini gösterebileceği bir takımda yarışması gerekir umarım seneye Lotus Massa yı alır ve Alonso ve Kimi önünde bitirir sezonu.

  8. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Massa ne olur kendini düşün, sözde takımı ve Fernandoyu düşündüğün son 4 senedir hep zırvaladın. Hoş yarında zırvalarsın bir şekilde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir