F1 Takımları 2014 Araçlarını Yetiştirmek İçin Zorluyorlar

yazar:

kategori:

Mclaren’den Sam Michael “Kesinlikle limitte olacak. Bugünlerde simülasyonlar ve analizler ile dynolar son büyük değişikliklere göre daha gelişmiş durumda ancak yine de oldukça metotlara uygun bir şekilde çalışan sistemlerimizi üzüyoruz.”

“Takımlar hatalar yapmamak için operasyonel prosedürleri uyguluyorlar ve bunların hemen hemen hepsi 2014’te çöpe gidecek ve yeniden başlayacağız.”

“Bu yüzden gelecek sene çeşitlilik olacak. Gridin sonlarında yer alan takımlar yeni sistemlere alışmada sorunlar yaşayacaklar.” dedi.

Alain Prost “Şu anda herkes durumun daha farkındalar. Geçen sene bu senelerde insanlar bu seneye odaklanmıştı ve kimse motorlar konusunda neler olacağını bilmiyorlardı çünkü tamamiyle yarışa odaklanmışlardı.”

“Ardından farkına vardılar ve uyandılar. Üzerinde çalışmaya başladığınızda motor ve motor / şasi uyumu konusunda durumun karmaşıklığını görüyorsunuz.”

Bu yüzden insanların bu dönemde endişelenmeye başlamaları kesinlikle normal. 3 motor üreticisi bile gerçekçi ve çok fazla deneyimli olsalar bile iyimser olamazlar.”

“Ancak yavaş yavaş her şey normale dönecek ve sorun kalmayacak.” dedi.

Michael, yeni kurallar nedeniyle geçmişte olduğu gibi ilk testlere kasıtlı olarak katılmamanın pek mümkün olacağını düşünmüyor.


Yorumlar

  1. seneye tecrübe konuşacak bence. yani Ferrari-Mclaren-Williams. ve böylece "Formula 1" izleyeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir