Renault, Tüm Potansiyelini Sergilemeyi Hedefliyor

yazar:

kategori:

Renault sezonun ilk bölümünde yaptığı hatalardan dersler çıkararak ikinci yarıda tüm potansiyelini ortaya koymayı planlıyor.

Sezona hayal kırıklığı ile başlayan Fransız ekip şu anda kadar sadece 15 puan toplayabildi. Fernando Alonso, bazı yarışlardan iyi sonuçlarla ayrılabilecek olsa da İspanyol pilotun ve takımın hataları nedeniyle bu şansı kullanamadılar.

Şef Yarış Mühendisi Alan Permane hatalarından dersler çıkarmaları gerektiğini ve bundan sonra daha iyi olmaları gerektiğini söylüyor.

"Silverstone’dan puanlarla ayrılmış olsak da, bu yine de kaçırılmış bir fırsattı."

"Biz sezonun ilk yarısında öğrendiklerimizden dersler çıkaracağız ve ikinci yarıda daha güçlü döneceğiz."

Permane, yeni aero paket nedeniyle şanslarının arttığına ve bu haftasonu takımın Almanya’da iyi durumda oalcağına inanıyor.

"Geçen hafta Hockenheim’da testler yaptığımızdan, bu haftasonu iyi durumda olmalıyız."

"Aslında, her etkinliğe kazanmak için gideriz, ama gerçekçi olmak zorundayız ve son iki yarıştaki performansımıza dayanarak sıralamalarda her iki aracı da ilk ona sokmayı amaçlamalıyız diye düşünüyorum ve umarım pazar günü de puanlarla güçlü bir yarış geçirebiliriz."

"Hockenheim’da aero güncellemeler üzerine çalıştık. Aracımızn hızlı olduğunu da biliyoruz. Bu yüzden takım iyimser. Neye ihtiyacımız olduğuna odaklandık ve farkı kapatıp markalar şampiyonasında dördüncü olmak için hazırlanıyoruz."


Yorumlar

  1. bu arada deniz arkadaşım yanlış anlama bu sitem sana değildi.doğal olarak yani. sen kendince doğruları yazmışsın. sana saygı duyuyorum. ve bende seni anlıyorum.

  2. bunlar benim fikirlerim. katılırsnız veya katılmassınız hiç umrumda değil.

  3. ama o saydığın pilotların hiçbirinin takımı o pilota karşı yarışmadı. yani hiç pilot kendi takımlarınca rakip olarak görülmedi. bizde biliyoruz f1 de saydığın türden şeylerin yaşanabileceğini. ama biz favori pilotumuzun şampiyon olabilecek bi araca sahipken daha sezon ortasındayken bunu dış etkenler yüzünden imkansızlaştırıldığını anlayıp büyük bi hayal kırıklığı yaşadık. bu sene de öle geçti. artık hak ettiği yerde olduğunu görmek istiyoruz. yani zirvede

  4. Sevgili Arkadaşlar hepinizi anlıyorum Alonsoyu çok seviyorsunuz,Alonsoda muhteşem bir pilot hemde çok renkli bir kişilik bu sevgiyide hakediyor bence ama bu kadar günlük düşünmeyin lütfen.Her iyi pilot kariyerinin tüm yıllarını şampiyonluğa oynayarak geçirmiyor Schumacher Ferraride ilk yıllarınnda,Hakkinen Mclarende son yıllarında gene Raikkonen Mclarende uzun yıllar yavaş araçlarla yarışmak zorunda kaldılar,bu gelişim olayı teknik olayı birazda.Her otomobilin gelişemediği yıllar oluyor ya da rakiplerinizin sizden daha iyi araçlar geliştirdiği yıllar oluyor,bu F1 in doğasında olan birşey…

  5. ferhat korkut avatarı
    ferhat korkut

    gerçekçi olmak gerekirse insan şu duruma bakınca üzülüyor,ilk yarışlardaki aracın bu kadar kötü olması ama hergeçen yarışta büyük gelişim göstermesi RENAULT gibi bir takıma yakışmadı,eğer araç başlangıçta bu düzeyde olup gelişimi bu ivmeyle devam ettirebilseydi şuan ilk üç içerisinde ve şampiyonluğa oynuyor olurdu.Bu sezonu harcadılar bari gelecek sezonu kurtarsalar,bu takım şampiyonluk için yarışmalı,hangi pilotla olursa olsun.

  6. MagicAlonso avatarı

    Alonso seneye mutlaka şampiyonluğa oynayan bir araçta yarışmalı hem bize hem ona çok yazık oluyor.

  7. tamam bu sene gelişmeyi devam ettirmeniz çok süperde seneyi unutmayın bu arada. alonso kalıcak olursa böle 1 sene daha geçirmesine artık kalbim dayanmaz ya

  8. Permane çokilginç bişeye benziyor inşallah bizim için yine hayel kırıcı bir yarış olmaz inşallah yıldızımız barışık olacak buke RENAULT F1 TEAM

  9. bu permane yi cok sevıyrm bızı cok umutlandıryo nezmn bu adamın söyleşilerini okusam rahatlarım:D hep gerçkçi ve umut verici konusuyo 😀 durmak ok yola devam RENAULT F1 TEAM

  10. Evet en cok gelisim gosteren takim oldu Renault, tebrik etmek lazim, gelecek sezon Kers, Oluksuz lastikler, aero gibi degisecek cok fazla ayrinti var, Bu durumda cok surprizler olabilir, bakalim neler olacak..

  11. MagicAlonso avatarı

    gerçekten reno çok çaba gösteriyor ve bu sezon içerisinde en çok gelişim gösteren takım oldu.Umarım takımlarad 4.lüğü elde ederler ve gelecek sene için iyi bir araç yaparak Alonso yu bünyesinde tutabilirler

  12. abdurrahman  yeşiloğlu avatarı
    abdurrahman yeşiloğlu

    reno alonsoyu takımda tutabilmek için elinden geleni yapmaya çalışıyo ama şimdiye kadar alonsoyu tatmin edici hiçbirşey yapamadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir