Toyota Almanya'da Örs Motor Kapağını Kullanmayacak

yazar:

kategori:

Toyota, Hockenheim’da test etmesi rağmen yeni örs motor kapağını Almanya Grand Prix’sinde kullanmamaya karar verdi.

Geçen hafta motor kapağını test eden Mclaren takımı bunu yarışta kullanıp kullanmama konusunda kararsızken Toyota bu kapağı Hockenheim’da kullanmayacağını açıkladı.

Bu karara göre takım yeni motor kapağından beklenilen yararı göremediği düşünülüyor.

Jarno Trulli ise "Geçen hafta Hockenheim’da umut verici bir test dönemi geçirdik. Orada iki yıldır yarışmadığımız için bu çok iyi oldu ve set-uplar ve lastikler hakkında öğrendiklerimiz oldu."

"Hockenheim’da ilk kez Bridgestone Potenza lastiklerini kullandık. Bu, lastiklerin bu pistteki karakteristiğini öğrenmek açısından önemliydi. Bazı aero parçlarda gelişim kaydettik ve umarım bu pist aracımıza uyar."

"Son üç yarışta puanlar aldığımız düşünürsek şu anda ne kadar rekabetçi olduğumuzu görebiliriz. Bu yüzden hedefim bu haftasonu yine puanlar kazanmak ve ilk altı içinde yer almak. Her zamanki gibi iyimserim." diye konuşuyor.

Pascal Vasselon da Trulli’nin podyumda bitirdiği Magny-Cours yarışındaki gibi bir performansı tekrar sergileyebileceklerine inanıyor ve Magny-Cours ile Hockenheim pistlerinin birbirine benzer olduğunu söylüyor.


Yorumlar

  1. Düz beyaz renk bu garip kanata yakışmıyor. Yoksa McLaren ve Red Bull'un ki fena olmamıştı.

  2. bn bu goruntuyu hiç sewmiorum:D aracı bozuor yaff:S goruntu bakımından (bnce)

  3. kullanın yha bnm cok hosuma gıdıoo:D:D hayalım bıgun butu takımların kulllanması:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir