McLaren de Yeni Motor Kapağını Kullanmayacak

yazar:

kategori:

Toyota’nın örs motor kapağını Almanya GP’sinde kullanmayacağını açıklamasının ardından, son haberlere göre McLaren takımı da Hockenheim testlerinde elde ettikleri cesaret verici sonuçlara rağmen yeni motor kapağını kullanmayı düşünmüyor.

autosport’un haberine göre McLaren yeni motor kapağını bir yarış haftasonunda kullanmadan önce daha fazla test gerçekleştirmeyi planlıyor. Takım yarışa şimdilik mevcut dizaynıyla çıkmayı planlıyor.

Heikki Kovalainen testlerin ardından takımın, örs motor kapağının çapraz rüzgadan etkilenmeyeceğinden emin olması gerektiğini söylemişti.

"Belki de Hockenheim bu yenimotor kapağını denemek için en iyi yer olmayacak ve onun çapraz rüzgarlardan etkilenip etkilenmeyeceğini görmeye ihtiyacımız var. Hockenheim testleri biraz rüzgarlıydı. Ama rüzgardan çok fazla etkilenmiş gibi görünmüyoruz. Bu ilerisi için cesaret verici."


Yorumlar

  1. Hockenheim yarışından sonra Jerez testleri var orda deniceklerdir son kararı orda vericeklerdir ama büyük ihtimalle kullanıcaklar bunu bu yarıştan sonra..

  2. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    yalan oldu….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir