Coulthard, Alonso-Red Bull Seçeneğini Hoş Karşılıyor

yazar:

kategori:

David Coulthard, Fernando Alonso’nun Red Bull’a geçmesinin iyi olacağını düşünüyor ancak İspanyol pilot olmazsa Vettel’in de Red Bull koltuğu için iyi bir seçenek olacağını söylüyor.

Coulthard "Gelecek yıl yerime kimin geçmesi gerektiği konusunda birkaç kez soru soruldu. Bu, Red Bull yönetiminin kararı ancak en uygun cevap mümkün olan en hızlı pilot olmalı."

"Örneğin, Fernando Alonso olabilir. Eğer takım onu alabilirse bu akıllıca olur çünkü o çifte dünya şampiyonu olarak güven veriyor."

"Fakat bunun olmayacağını varsayarsak, Red Bull ailesinin içinden olan Sebastian Vettel’i almak mantıklı oalcaktır. Toro Rosso’da çok iyi performans sergiliyor ve doğal olarak daha büyük bir takım istiyor. Onun takımımız için çok iyi bir iş çıkaracağına eminim."

Geçtiğimiz günlerde emekli olacağını açıklayan İskoç pilot bu kararı podyuma çıktığı Kanada’da duyurmayı düşündüğünü de söyledi. Coulthard bunun son podyumu olabileceğini düşünerek kararını halka duyurmayı planlamıştı. Ancak Dietrich Mateschitz ile takımdaki geleceğini konuştuktan sonra Silverstone’da açıklamaya karar verdiklerini söyledi.

Coulthard aynı zamanda gelecekte yarışlara dönmesinin mümkün olduğunu da kabul etti ancak bunun gelecek yıl olmayacağını söyledi. Bu sezonu tamamlamaya odaklandığını ve sonra da Red Bull için testler gerçekleştireceğini söyleyen Coulthard gelecekte başka bir seride yarışma fikrini de önemsediğini dile getirdi.

 


Yorumlar

  1. Red Bull ömrünün en iyi halinde şu an. Örs kapağını bulmasalarda başarı ile uyguladılar. Renault'tan göreceli olarak başarılılar. Ama Alonso'nun gitmesi yerine Vettel'in gitmesini tercih ederim tabi.

  2. MagicAlonso avatarı

    yukarıdaki resme bayıldım hoş bir görüntü olmuş buladar yakın arkadaşların rekabet içinde yarışması çok hoş bir durum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir