Mclaren: "2014'te Hiç Bir Özrümüz Olamaz"

yazar:

kategori:

2012’de oldukça güçlü olan Mclaren, radikal değişikliklerle geldiği 2013 sezonundan büyük hayalkırıklıklarıyla döndü. Takım 1980’den sonra ilk defa bir sezonu podyumsuz kapattı.

Whitmarsh “Uzun bir sezondu ve bizim için bildiğimiz sezonlardan daha uzun göründü. Şimdi ise gelecek için heyecanlıyım ve bu güzel bir şey.”

“2014’teki büyük kural değişiklikleriyle temiz bir sayfa açıyoruz. Gelecek sene için herhangi bir özrümüz olamaz.” dedi.

Mercedes’in motorunun güçlü olacağı iddiaları için Whitmarsh “Güçlü bir motorumuz mu olacak? Bunu bilmiyorum.”

“Pit alanında bu konuda bilgili olduğunu söyleyen bir sürü insan var ve bunları hangi verilere göre söylediklerini bilmiyorum.”

“Ancak onların kaynaklarına ve organizasyonlarına bakarsak Mercedes’in rekabetçi bir iş çıkaracağını düşünüyorum. Rekabetçi olacağımızı hissediyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. bana artık heyecan vermiyorsunuz.ya size?

  2. Duhan Peker avatarı

    Katılmamak mümkün mü 🙂

  3. Bu sene ne özrünüz vardı ki?

  4. 2012 aracı ile devam etseniz bundan kötü olmazdı bari o kötü araçtan bazı şeyler öğrenmişsinizdir de işe yarar hiç değilse rekabet ne kadar yakın olursa o kadar iyi

  5. 2015: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2015: A McLaren Odyssey (spa2000)

    …..ön sıralara dönememeleri……
    Ön sıralar.
    Sıralar.
    Öndeki sıralar.
    Muğlak.

    Muğlak olmayan şey şampiyonluktan bahsetmediği.

  6. Seneye kötü olsak bile alıştık yani sorun yok martin 🙂

  7. muthis saygi duyulasi bir takim McLaren.Boyle kotu sezonlarin ardindan hatta sezon baslarindan hizlica kurtulup rekabetin ortasina geri donmeyi biliyolar.2004 sonrasi-2006 sonrasi-2009 sezon ici gelisimleri gibi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir