Schumacher: "Artık Mercedes'in Şampiyonluğu İçin Her Şey Hazır"

yazar:

kategori:

Schumacher “Harika sonuç. Geçen sene geldiğimiz noktayı dikkate alırsak harika bir sonuç.  Geçen senenin sonunda takım ortalıklarda yoktu. Ve kimse bu sezonun herhangi bir bölümünde şampiyonluk mücadelesi vermeyi beklemiyordu.”

“Bunu yaptılar ve sezona harika başladılar. Ve sene boyunca gelişim için sıkı zorladılar.”

“Sene içerisinde şampiyonadaki yerlerinin garanti olduğunu düşündüklerinde ise 2014’e odaklanmanın iyi olacağını düşündüler.”

“Takımın yapısı artık oturdu. Ross Brawn’ın doğru konuma doğru insanları koyması kararından bu yana artık her şey yerine oturdu ve takım gelecekte şampiyonluk mücadelesine hazır hale geldi.”

“Artık bunun olabileceğine inanıyorum. Yine de şampiyonada ikincilik için takımı tebrik ediyorum.” dedi.

İkinci kez emekli olduktan sonraki hisleri için Schumacher “Formula 1 motor sporlarının zirvesi ve aracı sürmek kesinlikle harika. Nurburgring’de araçta kısa bir süre geçirerek eğlendim ancak bunu ciddi anlamda yapmaya hayır. Bu durumdan artık sıkıldım ve bu yüzden bırakma kararı aldım. Mercedes bana devam etme şansını verdi ancak gerçekten bunu istemedim.” 

“Yeni hayatıma başladım ve bu gerçekten çok hoş.  İlk emekliliğimden sonra bile çok özlememiştim çünkü yapabildiğim ve keyif veren bir sürü şey vardı.” dedi.

Emeklilik dönemi etkinlikleri hakkında konuşan Schumacher “Go kart arenalarında gençleri takip ediyorum. Go-karta her zaman yakın oldum. Go-kart üreten arkadaşım var ve onun için testler yapıyorum.”

“Karting hala olmaktan keyif aldığım bir şey ve genç çocuklar yanıma geldiğinde onlara bildiklerimi anlatıyorum. Onlar da bunu takdir ediyorlar.” dedi.


Yorumlar

  1. F1 eski F3000 veya 80'lerin Formula 1'i gibi olsaydı yarışmayı bırakmak istemezdi bıkkınlığa sebep olan baskın nedenler baskınlıktan çıkardı. İşte bu yüzden Karting…

  2. barnie bortelli avatarı
    barnie bortelli

    neden pişman olduğunuda paylaşta çaktırmadığı şeyi bizde öğrenelim laf olsun turbo şarj olsun .

  3. Bence bir yıl daha yarışmadığın için pişman oldun ama pek çaktırmıyorsun 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir