Liuzzi'nin Geleceği Belirsiz

yazar:

kategori:

İtalyan pilotun Toro Rosso ile anlaşması sene sonunda bitiyor ve bu yüzden 27 yaşındaki pilot, ya başka bir takım bulacak ya da başka bir seride kendi yer bulmak zorunda kalacak.

Liuzzi, geleceğinin ne olacağı konusunda hâlâ emin olmadığını kabul etti. İtalyan pilot, kariyerine F1’de devam etmek istiyor ama bunun kolay olmayacağını da biliyor.

Liuzzi: "Konuştuğumuz gibi geleceğimin nerede ıolduğunu bilmiyorum. Ama umarım F1’de olur. Çünkü gelecek sene bütün Toro Rosso çalışanlarını tekrar görmek hoş olacak."

"Scuderia Tor Rosso ile ikinci senem, bir çok dayanıklılık sorunu ile zorlu geçti, özellikle de sezon ortasında. Ama senenin sonuna doğru dayanıklılık gelişti ve insanlara kabiliyetlerimi hatırlatabildim. Son üç yarış çelişkili duygular getirdi. Japonya’da 8.lik ile 1 puan almak için güçlü bir tempom vardı, senenin ilk takım puanı olacak gibiydi, ama sonra (puanı) mahkemede kaybettik."

"Bir kaç gün sonra Çin yarışı geldi, benim şimdiye kadarki en iyi sonucum, bir 6.lık. Bunu yapabildiğim için çok mutluydum. Sadece kendim için değil, geçen iki sene boyunca garajda ve fabrikada benimle çok sıkı çalışan çocuklar için de."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir