Hulkenberg Perez ile Mücadeleye Hazır

yazar:

kategori:

Force İndia 2014 sezonu için eski pilotu Nico Hulkenberg ve McLaren’den ayrılan Sergio Perez ile anlaşmaya varmıştı. Takımın yeni pilotu Nico Hulkenberg, Perez ile mücadeleye hazır olduğunu söyledi.

“Checo ile çalışmak gerçekten ilginç olacak. İkimizde 4 yıldır Formula 1’deyiz ve kariyerlerimizin benzer bir aşamada olduğunu söyleyebiliriz. Tabi ki biz birbirimizin önünde olmaya çalışacağız ve rekabetçi bir ortamda mücadele edeceğiz”

“Şu anda kimse yeni aracının ne kadar hızlı olduğunu bilmiyor. Doğru analizleri yaparak gelişmeye çalışıyoruz. Testlerden önce hızımız hakkında bir fikrimiz olmayacak. Fakat bu durum herkes için aynı. Bu bize gelişim için fırsat verirken bir yandan da hata yapmak için fırsat veriyor. Bu yüzden bizim işimizi doğru şekilde yapmamız gerekir”


Yorumlar

“Hulkenberg Perez ile Mücadeleye Hazır” için 8 yanıt

  1. Millet biraz sakin olun , bu ne Hulk sempatisi , 2012 Perez’ini, Button’ı nasıl Bahreyn’de ağlattığını ne çabuk unuttunuz . Araç ortada bişey olsun, takım arkadaşına daha çok uygun olmasın yeter. Hulk’un da yeni nesil yetenek olduğu bariz ama ben Perez’den yanayım bu savaşta 🙂

  2. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Alonso-Raikkonen, Grosjean-Maldonado ve Hulkenberg-Perez rekabeti sezona renk katacağa benziyor. Takım içi mücadele 2007’den bu yana pek yoktu. Özellikle ALO-RAI mücadelesi izlemeye değer olacak. Açıkçası 2014 sezonu büyük heyecan vaadediyor. Artık 2 ay kaldı sezona. Zaman geçse de kavuşsak artık. 😀

  3. Ön grupta Ferrari ile Alonso-Raikkonen, orta grupta Force India ile Hulkenberg-Perez, yapacakları kazalardan dolayı doğru dürüst puan alamayacaklarından ve takım 5 parasız olduğundan gelişim yarışında hep geride kalacağından dolayı arka grupta Lotus ile Grosjean-Maldonado ikilileri bu sezon bize dehşet mücadeleler izleteceklerdir.

  4. sınan matıas avatarı
    sınan matıas

    perez hazır mı peki mücadeleye? Hulkenberg kendini kanıtlamış bir pilot.Perez içinse ya tamam ya devam sezonu olacak.Büyük ihtimallede seneye f1 de olmayacak.

    1. geçen sene biri dünya şampiyonuyla, diğeri de pilot seçildiğinde F1’e daha hazır değilim diyen bir çaylakla yarıştı. o kadar basit değil bu işler.

  5. Bu sene oldukca iyi ikililer var, heyecanli olacak 🙂

  6. En belirleyici ikililerden birisi olacak. Alonso-Raikkonen ile birlikte bu ikiliyi takip ediyor olacağım.

  7. iyi mücadele olacak aralarında, çoğu kişi hulk’un üstün olduğunu düşünse de birinin diğerinden bir eksiği yok. bazen önce de demiştim bunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir