Haug, Kovalainen'in McLaren'de Kalacağını Söylüyor

yazar:

kategori:

Mercedes-Benz Motorsporları Patronu Norbert Haug, 2009 sezonunda Hekki Kovalainen’in yerine yeni birini geçrmeyi düşünmediklerini söylüyor.

Fin pilot sezona kötü bir başlangıç yapmış ve çoğu kez takım arkadaiı Lewis Hamilton’un performasına ulaşamamıştı. Buna rağmen Haug, Kovalainen’in son birkaç yarıştır iyi durumda olduğunu söylüyor.

Haug, Alman medyasına verdiği demeçte "Kovalainen’in gelecek yıl da bizimle olacağı varsayılabilir." diyor.

2009 pilot dizilimin belli olduğunu söyleyen Alman patron planlarını açıklamaları için baskı altında olmadıklarını da ekliyor.


Yorumlar

  1. ferhat korkut avatarı
    ferhat korkut

    mc larende söylenenler yarın tam tersi bir durumda karşımıza çıkablir pek itibar etmemek gerek.

  2. salih yildiz avatarı

    kovalainen le ilgili demeçler çıkmaya başladı artık orada durmaz bence çünkü işler maalesef f1 de böyle. Bence eğer alonso renodan ayrılırsa ki ayrılmasını istemiyorum, heiki geri renoya gelmeli çünkü onada flavio gibi bir patron lazım

  3. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    daha ilk senesi gitgide daha iyi olacaktır ve seneye favori bence

  4. ogun savaş avatarı

    Lewis eğer şampiyon olcaksa bu takımda Heikki gbi bir pilot varken olabilir anca. Mika-David ikilisi olduğu zamanki gibi.David de iyi pilottu ama Mika hep daha hızlı olmuştu.Şimdide buna benzer bir durum var belki uzun yıllar bu takımda Lewis-Heikki olursa Hamiltonun şampiyonluklarını görebilirz ama Heikki sade yarış kazanabilir

  5. sürüs stiliyle alakalı bazı sorunları var, bunları halletmeli, daha sonra da biraz hırs beslemeli kendi içinde, bu konuda eksik gibi, aslında çoğu finli gibi sinir bozucu bir boşvermişlik, bir sakinlik var üstünde, ben onu ikinci pilot pozisyonunda görmek istemiyorum, lewisle rekabet edebilmek için bi an önce toparlanmalı..

  6. Elbette Kovalainenden daha iyi bir ikinci yardımcı pilot bulamayacakları için devam ederler.Amaç ne olursa olsun burda Hamiltonu desteklemek çünki Kovalainenin yerine gelecek pilot Hamiltona bu kadar rahat geçte git demeyebilir,yol vermeyebilir.Mclaren maalesef gitgide Ferrarinin Schumacher dönemindeki tek pilot desteklenmesi stratejisine dönüyor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir