Mosley'in Kalmaya Niyeti Yok!

yazar:

kategori:

FIA Başkanı Max Mosley’in Ekim ayında görevi sona erdiğinde gelen "kal" çağrılarına rağmen görevini devam ettirmeye niyeti yok.

Mosley, özel hayatı hakkında ortaya çıkan skandalın ardından yaptığı açıklamada daha önceden bu görev süresinin son olmasını planladığını söylemişti.

Mosley’in güvenoyunu almasının ardından bu seneden sonra da devam edebileceği yönünde düşünceler olsada, Mosley böyle bir niyetinin olmadığını söyledi.

Mosley "FIA içerisinde 2009’da da kalmam gerektiğini söyleyen geniş bir grup var."

"Ancak istemiyorum çünkü dürüst olmak gerekirse her gün işe gitmeyi sonlandırmak istiyorum." dedi.

Mosley yerine geçebilecek bir sürü kişi olduğunu ancak eski Ferrari Patronu Jean Todt’un doğru kişi olabileceğini düşündüğünü söyledi.

Mosley "Bir çok kişi var yerime geçebilecek ancak Jean Todt isterse, istediğine emin değilim, açıkçası o bu iş içi yeterli."

"Ancak Jean Todt gibi isimler F1’de büyük maaşlar alıyorlar. FIA’dan başka bir yeri tercih edebilir çünkü biliyorsunuz FIA Başkanlığı ücretsiz bir iş." dedi.

 


Yorumlar

  1. güvenoyunda kalsın diyenler

  2. ya onu bunu bırakında kim mosleye "kal" dedi onların listesini versinler.
    kal diyenlere mosleyin muhterem kırbacını gönderiyorum 🙂

  3. AbuzerKanliKavakli  avatarı
    AbuzerKanliKavakli

    todt gelir bizimde yüzümüz güler inşallah ilahi adalet yerini bulur

  4. gerçek olan şuki, fia'nın başkanlık koltuğuna jean todt oturduğu sürece ferrarinin olası şampiyonluklarının meşruluğu tartışılır hale gelecektir, bi ferrarici olsaydım todt'un başkan olmasını istemezdim, aynı şekilde, ron dennis'inde başkan olmasını istemem.. sanki bikaç insandan başka hiçkimse bu görevi yapamazmış gibi hep aynı insanların aday gösterilmesi çok ilginç..

  5. vedat yeşilsancak avatarı
    vedat yeşilsancak

    onun için todt'un gelmesine gerek yokki maccacılar kim gelirse gelsin yaygara koparmaya uygun bi topluluk kural değişikliklerini bi yana bırakalım geçen seneki ceza da bile etmediklerini bırakmamışlardı..allah'tan mclarenin başında biraz aklı başında insanlar var da sonunda özür dileyip olay tatlıya bağlanmıştı..

  6. belki seçilir belki seçilmez seçilirse de belki adil yönetir belki yönetmez yani mclarenciler sizin üzülme ihtimaliniz %25 gerçi siz todt başa gelir gelmez başlarsınız her kural değişikliğinde hepsi ferrari için diye yorum yaparsınız ama:)

  7. kaan kaanhan avatarı

    şimdi misal, Yıldırım Demirören,Aziz yıldırım veya Adnan Polat bunlardan bir tanesi sezon sonunda deseki; benden bukadar görevi bırakıyorum, futbol federasyonu başkanıda o bırakan kişiyi kendi koltuğuna işaret etse veya o kişi yeni federasyon başkanı olarak seçilse diğerleri ne düşünür?? olabilirmi böyle birşey, kimse bunu istemez.. istememelidir. kimse kimseyi kandırmasın, Todd ihtimali varsa buna ferrari taraftarlarının bile karşı olması lazım. önyargı değil zaten böyle birşey gündeme bile gelmemesi lazım, Ron Dennis i aday gösterseler şahsen kesinlikle karşı olurum, diğerlerine haksızlıktır.

  8. Şu yorumalara bakın yaw :DD bu ne ön yargıdır böle bütün maccacıların paçası tutuşmuş:)) Todt Ferraride çalıştı diye Mclarenin şampiyonlugunu mu engelleyecek.Belki adam herkesden iyi yapacak bu işi.Ön yargılı davranmayın.

  9. todt gelirse şampiyonluk 10 yıl daha hayal

  10. forzaferrari avatarı

    yaptığınız yorumlara da şu uygun düşer ''dogmamis cocuga don bicilmez'' muhtemelen orda bi basın mensubu ortalığı karıştırmak için böyle bir soru sordu o da jean todd uygundur dedi.olay bundan ibarettir heralde:))

  11. "Mosley yerine geçebilecek bir sürü kişi olduğunu ancak eski Ferrari Patronu Jean Todt'un doğru kişi olabileceğini düşündüğünü söyledi."

    'Gelen gideni aratır' sözünün bu söze uygun olacağını düşünüyorum.Yada 'Şıracının şahidi bozacı' sözüde uygub düşebilir

  12. kaan kaanhan avatarı

    "Mosley yerine geçebilecek bir sürü kişi olduğunu ancak eski Ferrari Patronu Jean Todt'un doğru kişi olabileceğini düşündüğünü söyledi."
    Todd u işaret ediyor çok saygıdeğer insan, giderayak durumları sağlama al, gözün arkada kalmasın öyle git,körler sağırlar birbirini ağırlar demiş atalar.. çoksaygıdeğer yüce insan, örnek vatandaş mosley.

  13. çok şükür mosley. ilk kez takdir ettim seni 😀

  14. Ne Jean Todt'u ya başka adammı yok dünya üzerinde…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir