Webber "Red Bull Her İki Araçla Puan Kazanmalı"

yazar:

kategori:

Mark Webbere, Red Bull’un hedeflediği 4.lüğe ulaşabilmesi için takım arkadaşı David Coulthard’ın performansını yükseltmesi çağrısında bulundu.

Webber, sezon sonunda Ferrari, Mclaren ve BMW gibi takımların ardından 4. olmak istiyorlarsa her iki araçla puanlar kazanmaları gerektiğini düşünüyor.

Webber "Eğer 4. olarak sezonu tamamlayabilirsek bu büyük bir kutlama olur. Zor bir konum ancak imkansız değil. Buna 1 puan uzaklıktayız."

"Bunun için 2 araca ihtiyacımız var, sadece bu şekilde yapabiliriz çünkü Timo Glock iyi gününde olduğunda ortalıklarda gezmiyor ve Nelson Piquet daha yeni 8 puan aldı."

"Hem David hem ben hafta sonları BMW’lerin arkasında, 7 ve 8.liklerde yer alabilmeliyiz. Eğer bunu yapabilirsek bunu yapmalıyız. Ancak söylemesi kolay." dedi.

Red Bull’un alacağı 4.lük sadece prestij bakımından önemli olmayacak, aynı zamanda finansal olarak da daha iyi olacaklar.

Webber bu sene 6 kez puan kazandı, Coulthard ise sadece Kanada’da tek podyum zaferi elde etti.

Webber "Bu açık, başarırsak iyi olacak. Dietrich bunun için çok istekli. Her zaman baskı var. Bunun için çalışıp başarmamız gerektiği bir çok kez anlatılıyor."

"Ancak 5. olursak 200 kişiyi de kovacağını sanmıyorum. Bu bir oyun." dedi.


Yorumlar

  1. DC podyuma çıktı zaten bir kere daha çıkar canı isterse. Kazaya karışmasın yeter. 😀

  2. Alonso'nun Nelson hakkında söylediklerine benzer şeyler söylemiş. DC bu yarış podyuma çıkacak 😀

  3. AbuzerKanliKavakli  avatarı
    AbuzerKanliKavakli

    webber ezme şu adamı yeterince ezildi zaten

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir