Basın: "Alonso, Honda ile Anlaşmaya Hazırlanıyor"

yazar:

kategori:

İngiliz The Guardian gazetesinin haberine göre Fernando Alonso,  2009’da Honda ile 15 milyon dolarlık sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

McLaren’de yaşadığı sorunların ardından, rekabetçi olamayan Renault’da yarışmaya devam eden çifte dünya şampiyonu pilotun kazanan bir aracın kokpitinde olmayı istediği biliniyor.

Honda uzun soluklu bir anlaşma istese de Fernando Alonso’nun 2010’da Ferrari’ye gitmek istediği de söylentiler arasında.

The Guardian Alonso’nun 2009’da Honda’ya gelmesinin tek yolunun tecrübeli Barrichello’yu takımdan göndermek olduğunu yazıyor.

Nick Fry "Fernando başa çekişen takımlar için doğru seçim olabilecek harika bir pilot. Ross ile benim yaptığım da dünya şampiyonasını kazanabilen bir takım oluşturabilmek." diyor.


Yorumlar

  1. basın alonso mclerenle anlaşmaya hazırlanıyor yakında böyle bir haber çıkarsa hiç şaşırmam valla

  2. bu adam ferrari yolcusu anladık iyice artık.bu yüzden sanmıyorum ki 2009'da honda'ya gitsin renodan devam eder.sonrası da umarım istediği gibi olur.

  3. zümrüt hazar avatarı
    zümrüt hazar

    yani komik artık bu haber.alonso renonun rekabetçi olmamasından yakınıyor ve şimdi honda mı?
    bari sıkarlarken azıcık destekli sıksınlar.alonso bu deli saçmaları ile mi uğraşsın yarıslara mı konsantre olsun?

  4. salih yildiz avatarı

    bu ne ya habermi şimdi ne yani Renault rekabetçi değil de Honda mı rekabetçi. 10. luk 11. lik rekabeti ise toro rosso ya gitsin daha iyi. Birde Alonso nun renodan ayrılacağını hiç zannetmiyorum sezon başına göre değerlendirme yapılırsa gözle görülür en büyük gelişimi reno yaptı bunu Alonso da biliyor. Dolayısıyla onun için başka alternatif yok..

  5. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    alonso ya bmw yakışır…….

  6. valla bir renault çu olarak arkadaşlar giderse gitsin ne yapalım sen yeterki pilotun altına ADAM AKILLI ARABA VER istikrarlı dayanıklı araba ver örnek olarak kovalaynen niye renault da pol pazisyonu alamadıda mclerende aldı arabadan sen pilotun altına iyi güçlü bir araba verdiğin zaman bunu nelson da başara bilir kısacası bu alonso olmassa nelson olur nelson olmassa başkası olur oly budur saygılar arkadaşlar

  7. ne diyim teoman arkadaşım.sizi ross brawn nın söylemleriyle baş başa bırakıyorum.

  8. alonso renault da kalsa daha ıyı olur alonso nun renault ıle seneye zırveye oynayacağına emınım onun için en hayırlısı olsun ne dıyım

  9. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    Kendim etdim kendim buldum az bile sana alonso o kötü renoyu bile ariycan sen bu karekterle kim ne etsin seni :))

  10. alonso kardeş ros bromn olsa bile bir 2009 da şampiyonluğa oynayamaz en az 2010 da oynar

  11. alonso nun nazını çekmek isteyen çokta alacak güçleri yok.bu arada honda alonso için kadrosunu dağıtmaya dünden razı.ama bana yalan gibi geldi çünkü 15 milyon alonso için az. bellide olmaz. alonso nun yerinde olsam bunu düşünürdüm çünkü ross brawn alanında en iyisi

  12. alonso için en iyisi RENAULT çünkü alonsonun nazını bizden başka çeken olmaz

  13. ben artık basına inanmıyorum bir bmw bir honda bir ferrari bune yavaş biraz daha 13 -14 lük yarışan bir takım için başında kim olursa olsun seneye nasıl iyi bir araba yapacak anlamıyorum yaptı diğelim honda ile şampiyonluğamı oynayacak.

  14. Alonso icin en hayirlisi ya Renault ya Bmw sanirim.. Diger takimlar kadrolarini bozmak istemiyorlar artik..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir