BMW Sauber Gelişime Devam Edecek

yazar:

kategori:

Son yarışlarda Ferrari ve Mclaren’la mücadele ettiği şampiyonluk yarışında gerilere düşse de BMW Sauber, bu sezon için gelişim çalışmalarına devam edecek.

Hinwil merkezli takım Macaristan Grand Prix’sinde zor anlar yaşadı ve yeteri kadar hızlı olamadı. Şampiyonadaki rahat üçüncülükleri bu yılın aracını geliştirmeyi bırakıp onu yerine gelecek yıla odaklanabileceklerini göstersen de, Mario Theissen bu yıla odaklanmaya devam edecekleri konusunda ısrarcı.

"İlk adım burada yaşadığımız problemleri anlamak üzerine olacak. Buradan çıkaracağımız sonuç da gelecek haftalarda yapacaklarımızla ilişkili. Bu yılki araçta gelişimlere kesinlikle devam ediyoruz. Bu konuda bir kuşku olmasın. Ama ilk önce Macaristan’da neler olduğunu anlamak zorundayız. Böyle bir performans sergileyip bir puan aldıktan sonra diğer takımlarla mücadele edeceğimizi iddia edemem."

Theissen, Kubica’nın sıralamalardaki dördüncülüğün ardından bu kadar geriye düşmesine şaşırdığını söylüyor.

"Olanlar tamamıyla beklentimiz dışındaydı. Böyle bir şeyle daha önce karşılaşmadık. Yavaştık. Gerçekten yavaş. Yarışın bazı bölümlerinde Robert pist üzerindeki en yavaş araçtı. Sanki orada değil gibiydik."

Yapılan veriler araçta bozuk herhangi bir parçanın olmadığını gösterdi ancak her iki pilot da istikrarsızlıktan şikayetçiydi.

Theissen bu konuda "Lastiklerden olmalı." diye konuştu.


Yorumlar

  1. ÇİĞDEM  KADAKOĞLU avatarı
    ÇİĞDEM KADAKOĞLU

    gelişim şimdi başlıyorxD

  2. sercan kılıç avatarı
    sercan kılıç

    artık söndü bmw nin ışığı umarım gene düzelir ve mclareni geride bıraktır çünkü ferrari hayal onlar için:D

  3. Ya çok değişik bir araba bizim araba ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Yarış içinde de bir hızlanıp bir yavaşlıyo. Esas aracımız seneye geliyo şampiyon araç F1.09 bütün yoğunluk zaten onda şuanda.

  4. Etmese daha iyi sanki. Zaten bu yıl bütün hedeflerine ulaştı BMW. Bu saatten sonra öndeki ikiliyi yakalayacak halide yok. Ama Süper Mario'nun aklında başka şeyler varsa bişi diyemeyiz.

  5. yani aracın macaristandaki durumu geliştirme devam ederkenki haliydi. bence bu daha kötü bi durum. ben de artık bu araçla pek uğraşılmaması taraftarıyım ama küçük yanlışlıklar bu kadar gerilemeye yol açtıysa düzeltilmeli tabi

  6. sinan  bilir avatarı

    ya boşverin 2008i artık.bu saatten sonra ne olacakki?en kötü gene 3. olucaz.bari 2009 a fırtına gibi başlayabilecek bi araç yapında seneye şampiyonluk iddiamızı gerçekleştirebilelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir