Dennis, Hamilton'un Ağustosta Sıkı Çalışacağını Söylüyor

yazar:

kategori:

Üç haftalık yaz tatiline ihtiyacı olmadığını söyleyen Lewis Hamilton, yoğun bir ağustos programı için hazırlanıyor.

Pazar günü sallanan damalı bayrağın ardından takımlar Valensiya yarışına kadar üç haftalık bir ara verecekler ve yorgun F1 dünyası 2008 şampiyonunu belirlemek için yeniden hazır olacak.

"Yaz tatiline ihtiyacım yok." diyen Hamilton’un patronu Dennis ise Daily Telegraph’a yaptığı açıklamada "Lewis’in bunu söyleyerek üç haftalık arada daha yoğun bir çalışma programı uygulayacağını anlatmaya çalıştığını düşünüyorum." dedi.

2009 takviminde görünmeyen ağustos arası programının daima sağlam destekçilerinden olan Dennis "Bu ara, mekanikerler ve bizimle seyahat eden herkes için çok önemli." diyor.


Yorumlar

  1. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    kimi massa sayesinde şampiyon oldu geçen yıl bu yıl massanın ona bu şansı vereceğini hiç sanmıyorum massa bu yıl kimiden daha iyi işler çıkartıyor.

  2. ÇİĞDEM  KADAKOĞLU avatarı
    ÇİĞDEM KADAKOĞLU

    çalışsın ama bu sene de yazık olacak hamilton a XD

  3. sercan kılıç avatarı
    sercan kılıç

    çalışırsa çalışsın ne farketcek ne de olsa kimi var ferraride alıcak şampiyonluğu gene o yüsden bence gitsdin rahat rahat tatilini yapsın!!!

  4. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    evet ya isin ucunda ron amcanin büyük ödülü var bende olsam calisirdim dünyada kac kiside varki bu oto :)) hemde beles yaf ama önce samp olmasi lazim lewis in yoksa koklatmaz ron amca :)) hadi görelim seni cukolata cocuk

  5. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    ee işin ucunda 4 milyon euro luk mclaren f1 LM var bende gece gündüz çalışırdım:)). ama helal olsun lewise çok çalışıyor bu belli ve hak ettiğini ni de alacak

  6. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    ee işin ucunda 4 milyon euro luk mclaren f1 LM var bende gece gündüz çalışırdım:)). ama helal olsun lewise çok çalışıyor bu belli ve hak ettiğini ni de alacak

  7. zuhaha afrm LEwis böyle sıkı çalışmaya devam bunun ödülü büyük olucak 🙂

  8. kimi massa hepiniz tatile sahile..biz sampiyon olmak istiyoruz 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir