Petrobras, Bruno Senna İçin İstekli

yazar:

kategori:

Timo Glock’un Toyota’daki kontratı devam ediyor ve Japon takımının desteğiyle yarışan Kazuki Nakajima’nın 2009 yılında Toyota destekli Williams’da kalacak gibi görünüyor.

Bununla birlikte Grove kökenli Williams takımı üç kez dünya şampiyonu pilot Ayrton Senna’nın yeğeni Bruno Senna ile ciddi şekilde ilgileniyor.

24 yaşındaki Senna bu sezon GP2 serisinde artan derecede etkilemeye devam ediyor ve kendisiyle ilgileneler sadece bununla sınırlı değil. Amcasının McLaren’den takım arkadaşı olan Gerhard Berger takımı Toro Rosso’da gelecek sene için boşalacak koltuk için genç Brezilyalı’yı düşünüyor.

Honda ve Williams’taki yarış koltukları dolu olabilir ve paddock alanında dolaşan dedikodularda halen Williams’ın sponsoru olan Brezilyalı petrol firması Petrobras’ın Senna’yı büyük ölçüde desteklemek için istekli olduğu düşünülüyor.

BMW-Sauber ve Toyota takımlarıyla 2009 yılı için test pilotu olma konusunda şimdiden Senna’nın menajeri ile görüşülmeye başlandı.

GPWeek’e konuşan Senna’nın şu sözlerine yer verildi: " Eğer çok iyi bir takım bu yıl için test pilotluğu ve gelecek yıl için yarış koltuğu teklifiyle gelirse bu güzel olur."

Honda şef yöneticisi Nick Fry da gözlerinin Senna üzerinde olduğunu yalanlamıyor.

"Fakat bu yönde özel bir ilerleme yok." şeklinde ısrarlı konuştu.


Yorumlar

  1. Erdi Bostan avatarı

    Torpilli pilotlardan biri daha F1'e giriyor.

  2. ÇİĞDEM  KADAKOĞLU avatarı
    ÇİĞDEM KADAKOĞLU

    xD

  3. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    bir senna daha gerek f1 e tabiki hakinen in oglu büyüyo summi ninkide büyüyo babadan ogula gecen bir spor oldu f1 disardan kimseyi almazlar yakinda devam etmek lazim yoksa f1 bu insanlar olmazsa nasil gitsin :))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir