Force India: Tek Günde Bile Harika Şeyler Öğrendik

yazar:

kategori:

Force India bugünkü Jerez testlerinde 2014 aracı VJM07’nin tanıtımını yapmıştı.

Takım gün boyunca 11 tur atabilirken hızlı tur sıralamasında dördüncü sırada kaldı. Takımın toplam katettiği yol ise sadece 48 kilometre.

Sergio Perez: “Beklendiği gibi Jerez herkes için yavaş bir gündü. Ana işimiz aracın her çıkışında öğrenebildiğimiz kadar şey öğrenmek ve sorunları tanımlamak ve çözmek üzerineydi. Araç hakkında bir his elde etmek gerçekten imkansızdı, çünkü çok çok az tur attık, ancak önemli olan aracın hazır durumda olmasıydı.”

Andrew Green: “Bugün atılan turlar VJM07’nin gelişimi için ilk adımlardı. Hala gitmemiz gereken uzun bir yol var, ancak öncelikle araçtaki tüm sistemlerin tam olarak çalıştığından emin olmalıyız, özellikle de güç ünitesi ve vites kutusu.”

“Bazı temel sorunlar yaşadık, ancak bu her yeni araçta karşılaşılabilen türden sorunlardı. Tek bir günde bile inanılmaz şeyler öğrenebildik ve veriler elde edebildik. Yarının planı ise araçla daha uzun yollar katetmek.”

Sergio Perez yarın da Force India aracının kokpitinde olacak. Üçüncü gün Nico Hülkenberg ve son gün ise Daniel Juncadella pistte olacak.


Yorumlar

“Force India: Tek Günde Bile Harika Şeyler Öğrendik” için 2 yanıt

  1. burundaki çıkıntı okullarda kullanılan manuel zil e benziyor

  2. şu aracın tipine bakar mısın 🙂 gerçi burun olmasa gayet güzel bir araç.

    F1’deki kurallar şuna benziyor;

    +çimlerin üstüne basmak yasak!
    -yuvarlanarak geçerim?
    +o olur.

    adamlar geçen senenin aynısını yapıp üstüne bir pinokyo ekliyorlar, kurallara uyulmuş oluyor. şimdi bu araç geçen seneki force indiaya göre uçmaya daha az mı meyilli?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir