Sutil Dört Saniye Gelişeceklerine İnanıyor

yazar:

kategori:

Adrian Sutil 2014 araçlarının kötü başlayan testlere rağmen sezon içinde en az dört saniye gelişeceklerine inanıyor.

Kevin Magnussen Jerez’de 1:23.276 elde edebilmişti, ancak bu 2013’te Felipe Massa’nın elde ettiği 1:17.879’dan oldukça yavaş bir derece.

Sutil Jerez’deki yavaş turların takımların yeni araçları henüz ayarlamaya çalışırken atıldığını söylüyor ve önümüzdeki aylarda araçların çok fazla hızlanacağına inanıyor.

“Yeni aracı sürmek sıkıcı değildi. Aracı pistte tutabilmek için bir çok iş yapmak zorundasınız. Çok az tutunma vardı ve araç her zaman kayıyordu.”

“Yeni kuralların olduğu yıllarda takımların her ay yeni saniyelerle geldiğini gördük ve araçlar gelişti. Bu nedenle sezonun sonunda dört saniye kadar gelişim olmasını bekliyorum. Bu büyük bir adım olacak ve umarım F1 tekrar yeterince hızlı olur.”

Testlerin son gününde spin atan Sutil sezon başlayınca takımların en büyük sorununun arka lastikleri ısıtmak olabileceğine inanıyor.

“Soğuk yarışlarda böyle bir sorunumuz olacak ve bu büyük olacak. Üfleme etkisini kaybettik ve şimdi ona ne kadar bağlı olduğumuzu görüyoruz. Bu büyük bir etki ve şimdi yok. Ayrıca şimdi arkada tek bir kanadımız var. Çok fazla yük kalktı. Çekiş büyük bir farkla kayboldu.”

“Araç gücü ve tutuş yokluğunda oldukça aldatıcı. Bu bir kurulum turunda iki veya üçüncü viteste beni yine yakaladı.”


Yorumlar

“Sutil Dört Saniye Gelişeceklerine İnanıyor” için 3 yanıt

  1. soruyorum size en ünlü bir şarkıcının sesi gittikten sonra sizce eski prestiji kalırmı.veya dinleyen olurmu? buradada değişen birşey yok 10 saniye izlesen ne olur ses gitmiş anam gerisi hikaye.yaşlı berni bile seslerden isyan ederken.

  2. Oversteer geri mi dönüyor ne 😀 Yağmurlu yarışları tahmin bile edemiyorum.

    1. Tahmin mi Sc ne için var 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir