Valensiya Öncesi BMW Sauber

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld

"Takvime yeni pistler eklenmesinden daima memnun olmuşumdur ve Valensiya’daki deneyim için sabırsızlanıyorum. Melbourne ve Montreal pistlerinin aksine şehir merkezinden geçilen otantik bir cadde pisti olacak Mücadele açısından, Valensiya yarışı Monako ile benzer olacak. Daha önce birçok kez bulunduğum Valensiya’yı gerçekten çok seviyorum."

"Bu yılın başlarında ailemle birlikte Valensiya’da birkaç gün geçirdim. Harika zamanlar yaşadık, sahile gittik ve doğal parkı ile oyun alanları olan güzel bir nehir yatağı var. Bu, özellikle de çocuklar için çok hoş. Valensiya ayrıca alışveriş ve yemek yemek için de harika bir yer. Tarihi ve modern yapıyı bir arada bulundurması çok güzel. Haftasonu için sabırsızlanıyorum."
 

Robert Kubica

"Genel olarak cadde yarışlarını sevdiğim için Valensiya yarışını sabırsızlıkla bekliyorum. Cadde yüzeyi değiştiğinden ve tümsekli olduğundan oldukça zorlu oluyor. Hata yaptığınızda kolayca bariyerlere çarpabilirsiniz. Her neyse, Valensiya tam olarak bir cadde pisti değil. Güvenlik nedeniyle birçok kaçış alanı var. FIA’nın güvenliğe önem vermesi güzel."

"Bir cadde pistinde sürüş kolaylığı için temel ayarların iyi olması gerelir. Zamanla pistin yol tutuşu artar ve tur zamanları gelişir. Çok vahşi bir sürüş yapamazsınız. Pist yüzeyini ve çevreyi öğrenmek adına yarış öncesi pistte bir yürüyüş gerçekleştirmek çok önemli olacak."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir