Glock Yakaladığı İvmeyi Korumayı Umuyor

yazar:

kategori:

Timo Glock, Macaristan’da ikincilik elde ederek yakaladığı ivmeyi Valensiya’da sürdürebileceğine inanıyor.

26 yaşındaki Alman pilot, "Macaristan’ın ardından hâlâ gülümsüyorum. İnanılmaz bir sonuçtu ve harika bir duyguydu. Umarım bu Formula 1’de kazanacağım birçok podyum zaferinin başlangıcı olur."

"Önemli olan şu anda ne kadar rekabetçi olabildiğimiz ve markalar şampiyonasında dördüncü sıradayız. Takımda harika bir atmosfer var ve daha da fazlası için çok sıkı çalışıyoruz. Valensiya yeni bir yarış ve baştan başlamak zorundayız."

"Champ Car’da yarışırken bir çok cadde yarışına çıktım. Benim için bu sezon neredeyse tüm pistler yenydi ve kolayca öğrenebildim. İkginç bir piste benziyor ve oldukça uzun. Güzel bir şov olacak. Cuma günü yapılacak çok iş var ama iyi bir durumdayız. Bu yüzden haftasonu için iyimserim." diyor.

Jarno Trulli ise, "Rekabetçi bir haftasonu bekliyorum çünkü şu anda oldukça güüçlü görünüyoruz. Hedefimiz daha fazla puan elde etmek ve eğer yeniden podyum için mücadele edebilirsek harika olur." diye konuştu.


Yorumlar

  1. dörtlük bizim bizim olacaktır RENAULT F1 TEAM

  2. Toyota gerçekten gelişti.Glock bu ivmesini devam ettirirse 4.lük onların.

  3. Toyota,reno, redbull ve diğer takımların olağan üstü bir durum yada sc olmadan sıradan bir yarışta podyum görmeleri imkansız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir