Martini Beyazı Williams ile Geri Dönüyor

Formula 1’in klasikleri arasına giren sponsorlardan Martini, önümüzdeki sezon ünlü beyaz temalı, mavi ve kırmızı çizgili renk tasarımına sahip Williams ile spora geri dönüyor.

Aylardır Martini’nin Williams’ın isim sponsoru olacağına dair söylentiler bulunuyor. Takıma yakın kaynaklara göre Williams takımının yeni aracının Martini sponsorluğu ile yeniden tasarlanması konusunda anlaşmaya varıldı.

Bu söylentiler, bu hafta takımın satış sitesinde Martini logolu tişörtler ile iyice doğrulandı. Ancak bu tişörtler daha sonra kaldırıldılar.

Autosport’a göre Martini, Formula 1’de Williams’a dönme kararı almadan önce Ferrari ve Mclaren dahil bir çok takımla görüşmeler yaptı.

Ancak Williams ile olan görüşmeler daha verimli geçti. Anlaşma kapsamında takım Williams Martini Racing olacak ve böylece Martini daha fazla tanıtım yapacak.

Williams bu hafta Genworth ile sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurmuştu. Bunun dışında Petrobras ile çok kısa süre içerisinde anlaşma yapılması bekleniyor.


Yorumlar

“Martini Beyazı Williams ile Geri Dönüyor” için 7 yanıt

  1. Ben aracın renklerinde Mercedes’ten dolayı biraz da gümüş bekliyorum. Aslında beklemekten ziyade olmasını umuyorum. Yakışırdı gibi geliyor.

  2. Williams’ın aşırı beyaz ağırlıklı bir renk kombinasyonuna sahip olacağını düşünmüyorum.

    Renault motoru kullanırken Williams, Fransızların şartları arasında “Total ürünü” kullanmak da vardı. Mercedes de kendi motorlarında “Petronas” tavsiye ediyor. Bu açılardan bakınca Petrobras sponsorluğu zor bir ihtimal. Ama daha önce beraber çalışmıştı 2 firma, tanıyorlar birbirlerini. Bakalım neler dönecek.

  3. O.U.T.L.A.W. avatarı

    Çocukken oyuncak Porsche m vardı martini racing gövde renginde
    Motorsporlarında West ten sonra en sevdiğim sponsor diyebilirim

    1. Benim de lanica delta’m vardı. Martini sponsorlu. O gün bu gündür wrc ve motorsporlarını severim. Hatta Peugeot 205 t16 her daim tutkum olmuştur. Buraya martini desenli lancia delta s4 un resmini eklemeye çalıştım ama bir türlü olmadı. Merak eden varsa googl.dan bakabilir. Gerçi o kadar ünlü bir aracı ille biryerlerde zaten görmüşsünüzdür.

  4. Wiliams icin guzel haber, hayirli olsun. Massa araciligiyla Petrobras ile de anlasilirsa daha iyi olacak, Buna Mercedes motoru ve Pat Symonds faktorlerinide eklersek Williams zirvenin yakinlarinda ki eski konumuna tekrar kavusur diye dusunuyorum..

    1. Massa’nin tecrubesini ve Bottas’in hizinida unutmayalim tabi..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir