Grosjean: “Boullier’in Ayrılığı Hepimizi Şaşırttı”

yazar:

kategori:

Romain Grosjean, takım patronları EricBoullier’in ayrılmasının kendilerini şaşırttığını ancak o ayrılığa rağmen  takımın iyi bir sezon için hazırlıklı olduğunu söyledi.

Finansal sorunlar yaşayan Lotus, takım patronu Eric Boullier’in ayrılarak Mclaren’e geçmesi karşısında şaşırmıştı.

Grosjean “Büyük bir haberdi ve bizi bile şaşırttı. Onun için büyük bir fırsat ve bu kararını anlayabiliyorum.”

“Artık Enstone içi yeni birisini bulmamız lazım çünkü Eric takımı çok iyi yönetiyordu.”

“Zor bir dönemden geçtik ancak artık daha iyi bir döneme geçtik ve her şey harika.” dedi.


Yorumlar

“Grosjean: “Boullier’in Ayrılığı Hepimizi Şaşırttı”” için 7 yanıt

  1. Her şey güzel giderken Boullier kaçmış gibi söylemiş.

    Raikkonen kaçtı, Allison kaçtı, tonla mühendis kaçtı, Valsecchi kaçtı. Boullier kaçmış çok mu?

    Olm Romain uyan, geç olmadan topukla sende, bak arabada Total de yazmıyor artık, fazla kalamazsın 😀

  2. Mcaren Withmarsh ı peynir gibi harcadı… Boulier bir Withmarsh değildir.Takımın yaptığı stratejik hatalar kocaman seviyelerde .Bu adam Mrtin in yerni tutabilecek bir adam olması dışında birde kenar mahalle dedikoducusudur.2010 yılındakieski Renault ile ilgili açıkamaları ne olduğunu anlatırcinsdendir.Domenicali yada Withmarsh ın eline su bile dökemez.Başarısızlık adına bir kelle isteniyordu o da Withmarsh a ait oldu. McLaren, ALonso da yaptığı hatanın bir benzerini bu konuda yapmışdır. RedBull da stratejistler yanıda Newey de yarış ratejisine destek veriyor ve üstelik en hızlı araca karar veriyorlar.Ferrari yada McLaren in en sıkıntıı yanları araçlarının yavaşlığıdır.2010 ve 2011 de zaten en büyük htanın merkezi hamilton du ve Withmarsh la iletişiminin ondan koptuğunu sanıyorum. Hayırlısı olsun emekden başka çare kalmadı…

    1. Yaa benim bilgisayarımda bir sorun var yada site ekrana geç cevap veriyor… Bir dünya harf çıkmamış… bir kısmını düzelttim ama bazıları gözümden kaçmış.

      1. Bilgisayarında kasılma olmuştur. Bazen yazdıkların sonradan gelir.

    2. İyide Martinin yerine gelmediki adam..Mclaren hala takım patronu arıyor..

    3. Kaptan Mağara Adamı avatarı
      Kaptan Mağara Adamı

      Yorumuna Tamamen katılıyorum. Martin Withmarsh Çok değerli bir takım patronu ve Üst düzey bir Ekip adamı.. Mclaren’in yaşamış olduğu tarihi başarısızlık Onun sonu oldu fakat haketmediği bir durumdu. İşin garip tarafı ise Yerine getirdikleri adam Eric Boulier.. Bu adamın Lotus’ta ne kadar Amatör yarışlar çıkardığını Raikkonen’in başına gelen Stratejik hatalardan biliyoruz.. Wtihmarsh – Boulier kumarının Mclaren gibi Köklü ve bu sene daha yenilikçi bir çalışmayla gelen Tüm takım personeline yakışmadığı düşüncesindeyim.

  3. Bu adam gerçekten takımı iyi yönetiyordu, her basın toplantısında rai ve finansal sorunlarla ilgili soruları yanıtlamaktan bıkmıştır. ayrılması ve mclaren gibi bir takıma gitmesi çok normal karşılanmalı. Lotus’un bu sene geçtiğimiz sezon gösterdiği performansa erişebileceğini sanmıyorum. Grosjean güzel neticeler alabilir fakat Maldonado mu?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir