Bahreyn Testlerinden Öne Çıkan Kareler


Yorumlar

“Bahreyn Testlerinden Öne Çıkan Kareler” için 3 yanıt

  1. Alonso’nun o resmini gördükten sonra Ferrari’nin henüz söyleyecek sözü olduğuna olan inancım daha da arttı. İşler kötü gitse hiç bir güç 4 senenin sinir birikimini yaşayan Alonso’ya o kahkahayı attıramazdı.

  2. Yazdıkların güzel… fakat birilerinin yorumlarıyla ilgili yazdıklarına ben katılmıyorum.Bziler buradayız çünkü F1 tutkumuz var ve bunu paylaşırken haber kısmına değilde yorum kısmına yazıyoruz.İnsanlar neden taraftar olurlar diye bir sorgulamak gerek… o heyecanı yaşamayacaksak taraftarlığın önemi nedir ki?

    Başka takımlara insanlara yada taraftarlara hakaret içermediği sürece buraya yazılan en ütopik yazılara dahi karşı değilim çünkü bunlara bende kendi yorumumu getiriyorum ve bir konuşma ortamı oluyor.Yarışları verisel olarak inceleyen bilgisayarlar olmadığımıza göre birazda gönül koymak hepimizin hakkıdır.

  3. Kaptan Mağara Adamı avatarı
    Kaptan Mağara Adamı

    Evet 4 günlük Bahreyn testlerinin nihayet sonuna geldik… Kimin cok iyi kimin daha az gelişmiş olduğu ancak Melbourne’da anlaşılacaktır. Şuan bu sayfada yapılan Mercedes veya McLaren veya Ferrari ile ilgili yorumlar tamamen hoş temenni veya beklentilerden ibarettir. Çok bilmiş gibi entel dantel yorumlarla sayfayi meşgul eden arkadaşlar ise tamamen kişisel egolarini tatmin etmek icin yapılan yorumlardir. İtibar etmeyiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir