Massa, Etkileyici Geri Dönüşünden Memnun

yazar:

kategori:

Felipe Massa, iki hafta önce Macaristan’da yaşadığı hayal kırıklığının ardından bu hafta Avrupa Grand Prix’inde gösterdiği mücadeleden keyif aldı.

Macaristan’da üç tur kala kesin gözüyle bakılan galibiyeti kaybeden Felipe Massa, Valensiya’da yarışı domine etti ve Hamilton’un önünde bu sezonki 4. galibiyetini aldı.

Massa " Bu bence etkileyici. Böylesine kötü bir sonucun ardından herkese yeni olan bir piste geldik…"

" Fantastik bir iş çıkardık. Özellikle elde ettiğimiz kötü sonucun ardından daha fazlasını isteyemezdik. Bu konuda çalışmalıyız çünkü Kimi ile aynı sorunu tekrar yaşadık."

"Gelişim göstermeliyiz çünkü önümüzde çok önemli yarışlar var. Macaristan’daki felaketten sonra çok mutluyum." dedi.

Ancak pit alanında yaşanan tartışmalı olaydan dolayı Massa’nın inceleme altında olduğunu açıkladı ve henüz galibiyet kesinlik kazanmış değil.

Massa, " Onun arkasında durdum ve aynı anda çıktık. Beni geçerken yan yanaydık. Ben liderdim ve o tur yemiş araçtı. Yol çok dardı ve risk almak istemedim." dedi.

Massa bu yarışta aldığı sonuç ile motor sorunu yaşayan ve puan alamayan Kimi Raikkonen’i klasmanda geride bıraktı. Ferrari böylece ard arda 2 kez motor sorunu yaşadı. Massa bu sorunu geride bırakmak için çok çalışmaları gerektiğini düşünüyor.

Massa " Ne olduğuna bakmalıyız çünkü bu konuda bir fikrim yok. Kimi’nin motorunun patladığını biliyorum. Buna bakmalı ve önümüzdeki yarışlar için çok çalışmalıyız."

"Dayanıklılık, özellikle ilk ve son iki yarışta bizim için bir sorun haline geldi. Çok sıkı çalışmalıyız ve herkes sorunları çözmek için sıkı çalışmaya konsantre oldu." dedi.


Yorumlar

  1. bu yıl ferari kendi elleriyle şampiyonluğu verir gibime geliyor mangal yapmaya devam

  2. Ahmet Bridges avatarı

    abicim hemen alonso gelsin diyenler var da
    alonso ferrari de kimi nin gibi rahat durmaz ferrari yi ilk kötü gidiste dagitir
    hem o gitsin dediiniz kimi
    gecen yil ferrari ye sampiyonlugu getiren adam
    biraz adama saygi duyalim tamam su an cok kötü gidebilir ama bir dünya sampiyonu dur saygi yi hakkediyo bence

  3. ancak tebrik eder, gurur duyar ve başarılarının, performansının devamını dilerim felipe. sana inanan, gönül veren taraftarlarına bu yaşattığın mutluluk için çok teşekkürler. şampiyonluk önde, peşinde felipe, kaç bakalım nasıl olsa yakalayıp kaldıracaz o kupayı :)) vega_nitro süpersin, delete'ye basıp siliyor :))) ismini hatırlamadığım bir arkadaşım bundan 3 ay önce ben felipe çok çalışıyor dediğimde, çalışmakla başarılı olunur şampiyon olunmaz demişti. işte felipe işte çalışma işte başarı işte şampiyonluk yolundaki iddiası.. büyüksün felipe!

  4. haketti kazandı tebrikler massa.. harikaydın.

  5. limi dönemez artık bitti ferrariye yazık oluyor alonsonun geçme zamanı geldi

  6. Massa… Arasıra eleştirilerin hedefi oluyor (ben de eleştiriyorum valla)(İngiltere GP mesela). Ama sonra tamamen bir önceki kötü yarışı deleteye basarak siliyor.

  7. evet enes gerçektende keyif veriyolar ve onlar hakkında hak eden kazansın demekten başka bişi diyemeyiz.

  8. Şampiyon olmasa da hamiltonla olan rekabeti ciddi tad katıyor f1'e şu anda. Ve formunun zirvesinde olan isimlerden biri massa şu an. Sezon sonuna kadar bu rekabeti görelim de şampiyon olamasa da çok üzülmem, hakeden kazansın. Ve özellikle lewisle aralarındaki güzel dostluk da bana schumi-hakkinen rekabetinden sonra apayrı bir heyecan yaşattı. Schumi ile hakkinen birbirlerine saygı duyan 2 rakipti. Bu genç pilotlar birbirleriyle gerçekten anlaşan,şakalaşan yani araları da sıcak olan 2 rakip.

  9. Ahmet Bridges avatarı

    bence massa su anki performansi ile sampiyonlugu kimi den de lewis den de daha fazla hak ediyo
    ama kimi nin döncene eminim spa da parlayacak gene iceman bence

  10. harikaydın massa.hep böyle devam et hak ettin söke söke aldın.moral bozmadan geri dönmus oldu.cidden cok gelıstı bu adam.artık her yarıs favorilerden birisi bence.hamiltonu ancak sen yenebilirsin

  11. Son 3 yarıştır çok iyi gidiyor, belki sezon sonunda şampiyon bile olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir