GPDA, Singapur'daki Gece Yarışı Konusunda Endişeli

yazar:

kategori:

Grand Prix Pilotları Birliği (GPDA) önümüzdeki ay yapılacak ilk gece yarışı için endişeli. Singapur sokaklarında yapılacak yarış öncesinde herhangi bir hazırlık yarışının yapılamayacağı söyleniyor. Resmi bilgiler henüz açıklanmasa da haftasonunda pilotların çok az akşam antrenmanı yapacağı tablolarda yer alıyor.

GPDA üyelerinden Jarno Trulli, "Şu anda haftasonunu takviminin ne olacağını hâlâ bilmiyoruz. biraz endişeliyiz. Hiç test yapmadık ve hiçbir fikrimiz yok. Gece yarışı olacak, yağmur da olabilir. O zaman güvenlik açısından istenen noktaya gelinemeyebilir. Şimdiye kadar öğrendiklerimizle çok rahat olmayacak gibi görünüyor." diye konuştu.

Trulli, durumu Katar’da gerçekleştirlen Moto Gp yarışıyla da karşılaştırarak, "Motor kullanmak araç kullanmaktan farklıdır. Onlar kalıcı bir pistte yarıştılar ancak biz cadde pistinde olacağız. Onların kaçış alanları, bizimse duvarlarımız var." dedi.


Yorumlar

  1. Fatih Gülmez avatarı

    le mans tecrübesi olanlar belki avantajlı olabilir.

  2. Ertan Akkaş avatarı

    Tabi bu arada bütün stresi onlar seyir zevkinide biz yaşıyoruz. Şimdi kendimi ayrıcalıklı hissettim 😀

  3. gerçekten bir de yağmur yaparsa neler olur acaba? pistin üstündeki suda bir dünya ışığın yansımasıyla pilotların kafası karışabilir belki de. aldatıcı olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir