Whitmarsh: "Kovalainen Artık Daha Komple"

yazar:

kategori:

McLaren takımının CEO’su Martin Whitmarsh’a göre Kovalainen sezon başındaki sorunları aştı ve artık çok daha güçlü bir konuma geldi.

Fin pilot Macaristan yarışını kazanmıştı ve Whitmarsh’a göre o şimdi sürekli olarak podyum için savaşabilcek düzeye geldi.

Whitmarsh, Kovalainen’in sürüş stilini takımın söyledikleri doğrultusunda yarışa göre daha iyi nasıl adapte edebilceğini öğrendiğini söyledi. Lastik ufalanması sezon başında onun için sorundu, fakat artık bu sorun ortadan kalktı dedi.

"Artık Heikki fren,motor ve lastik koruma modları konusunda sorunsuzca adapte olup aralarında değişiklik yapabiliyor,ne zaman zorlamasını gerektiği daha iyi biliyor,ve şimdi sezon başında yaşadığı lastik aşınma sorunu ile baş edebiliyor."dedi.

"Gerçek şu ki aracı istediği gibiyse çok güçlü olabiliyor."ve ekliyor,"Eve başka bir rakiple döndüğü zaman doğal savaşçı kimliği gerçekten ortaya çıkıyor"dedi. 


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı

    He2 nin bu yıl takıma alışma yılı çocukta haklı hayatında önlerde fazla mücadele etmediği için şu anki durumları biraz yadırgıyor tıpkı geçen yılki Lewis in acemeiliği ile şampuanlığı vermesi gibi fakat unutmayınki Mclarende bir pilotun yarış kazanması için diğer pilotun kötü olması veya ona yardımcı olması değil arkadaşından daha iyi olması lazım Ron amca zaten diğer yazıda ''biz iki iyi pilota sahip olmak isteriz'' diyor fakat ''anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az'' ….

  2. Ya Kovayla ne alıp veremediğiniz var sizin anlamadım,adam yarış haftasonuna kadar demeç vermez,yarıştan sonra çok az konuşur iyi olabilmek için devamlı çalışan ve takımına yararlı olmaya çalışan bir adama neden bu kadar yükleniliyor acaba,yoksa bunun altında hamilton ve mclaren kopleksi falan mı var,oda o takımdan o zaman onuda eleştirelim mantığımı güdüyorsunuz anlamadım..

  3. ne güzel konuşmusun diline sağlık kardeşş

  4. Aysel Cildaş avatarı

    Çok merak ediyorum Whitmarsh bu söylediğine kendi inanıyormu,kesin Kovalainene gaz vermek için yapıyor,Kovalainene gaz verecekki Kovalainende her fırsatta Hamiltona buyur geç diyecek,Kovalainenin güçlenmesi Mclaren için anca Hamiltona ne kadar çok yol verirse kıyak yaparsa o zaman olur,…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir