Senna "Henüz F1 Anlaşması Yok"

yazar:

kategori:

GP2’nin önde gelen isimlerinden Bruno Senna, F1’de uzun ya da kısa vadeli henüz hiç anlaşma imzalamadığını söyledi.

Autosport’a konuşan Senna "Şu anda kesinlikle F1’de kimse ile anlaşma imzalanmadı. Bu bakımdan görüşme bile yok. Öncelikle benim için en iyi seçenek hangisi bulmalıyım. Daha sonra görüşmeler başlayabilir. Ancak şu anda hâlâ bu seçenekleri değerlendiriyoruz." dedi.

Senna, menajerlerinin 9 f1 takımı ile konuşmalar yaptığını kabul etti.

Senna "Yapmam gereken her şeyi yapıyorum; padokta doğru insanlar ile sohbet ediyorum ve neler olacak göreceğiz. Konuşmadığım tek takımın Ferrari olduğunu söyleyebilirim. Bu bakımdan henüz benim için gidecek akıllıca bir yer yok."

"Hem kısa hem de uzun vadede bizim için olabilecek en iyi seçenek hakkında bir sürü kişiyle konuştuk. Gelecek sene için bir şey yapmanın anlamı yok ve 2010 ve 2011 için de bir şey yok."

"Bunlar zor günler. Çok iyi görünebilir çünkü insanlar GP2’de iyi göründüğümü ve F1’e gideceğimi söylüyorlar ancak gerçekten nerede, nasıl? Boşluk bulmam lazım… iyi bir boşluk."  dedi.

Gelecek sene yarış koltuğu olmaması halinde Senna tepedeki bir takım için test pilotluğu görevini bir kenara atmıyor.

Senna "Açıkçası bunu düşünebilirim. Şu anda herşeyi düşünüyorum. Yarış pilotluğu iyi bir opsiyon olabilir çünkü tüm sene yarışmaktan uzak kalmak istemiyorum." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir