BMW'den Heidfeld'e Performansını Yükseltme Çağrısı

yazar:

kategori:

BMW Sauber, Nick Heidfeld’i gelecek sene Robert Kubica’nın takım arkadaşı olmak istiyorsa performansını yükseltmesi konusunda uyardı.

Bunun yanında BMW’nin önde gelen isimlerinin Kubica’yı 3 senelik anlaşmaya ikna etme çalışmaları boşa çıktı. Bu haftaki Autosport dergisinde Kubica’nın 2010’da serbest olmak istediği belirtiliyor.

Kubica’nın anlaşması muhtemelen takım arkadaşı bulunana kadar açıklanmayacak ve Heidfeld’in inişli çıkışlı performansları takımın direk karar almasını engelliyor.

Heidfeld son yarışlarda performansını yükseltip olumlu düşüncelere neden olmuştu ancak Macaristan ve Valensiya’da alınan sonuçlar tekrar Alman pilot hakkında olumsuz haberlerin çıkmasına neden oldu.

BMW Motor Sporları Patronu Mario Theissen, gelecek sene takımda kalmak istiyorsa Heidfeld’in sıralama performansını arttırması konusunda açık uyarıda bulundu.

Gelecek sene için Heidfeld’in yeteri kadar gelişim gösterip göstermediğinin sorulması üzerine Theissen " Emin değilim. Valensiya’da gördüklerimiz tekrar durumu karıştırdı ve sıralamalarda 2. bölümün 2. turunda neredeyse mükemmel bir tur oldu. İlk başta pistin 2 bölümünde zorlanıyordu ancak o turda temiz bir şekilde başardı." dedi.

Sıralama performansının takımın kararını etkileyip etkilemeyeceğinin sorulması üzerine ise Theissen "Olmak zorunda çünkü eğer 10.luktan neler yapabileceğine bakarsanız bunlar çok sınırlı." dedi.


Yorumlar

  1. bölye bi uyarı ilk defa geldi ve sonuna kadar haklılar seneye hedefler daha büyük ve takım için böyle boş yere kaybedilecek puanlara yer yok. aslında bu koltuğu sonuna kadar hakeden bi pilot ama bu sezon sonuç malum. heidfeldi takımda tutmak kumar gibi ya yine bu yıl bazen olduğu gibi ilk 10 için mücadele eder ya da kendisi gibi sürer. takımda kalmasını çok isterdim ama şimdiki gibi markalarda bmwnin geride kalmasına neden olursa gitmeli tabi ki. umarım spada kendine gelir

  2. koltuksuz filan kalmaz BMW den ayrılması durumunda illaki bulur biyer.

  3. sonu geldi işte kesin gitti bu sezon koltuksuz kalırr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir