McLaren Doktoru, Dennis'in de Rahatsız Olduğunu Söyledi

yazar:

kategori:

Şampiyona lideri Lewis Hamilton, Valencia’daki Avrupa Grand Prix’i boyunca sorunlarla boğuşan tek McLaren üyesi değil gibi göründü.

23 yaşındaki Hamilton ikinci bitirdiği İspanya’daki cadde yarışının ardından yaptığı açıklamada grip ve boyun ağrıları nedeniyle yarışamayabileceğini söylemişti.

Fakat takım doktoru Aki Hintsa çarşamba günü İngiliz yayıncı şirketi ITV’nin web sitesindeki haberinde Ron Dennis’in de ağrı kesicilerle idare ettiğini ve ayakta kaldığını söyledi.

Hamilton liman şehrinden ayrılmadan önce yaptığı açıklamada yaklaşan Belçika Grand Prix’i ve hemen ardından gelen Monza’dan önce sağlık sorunlarının çözülmüş olacağı konusunda kendinden emin olduğunu açıkladı.

Çarşamba günü İtalya’nın yüksek hızlı pisti Monza’da Formula 1 takımları teste başlarken McLaren idari müdürü Martin Whitmarsh yaptığı açıklamada bu haftadan sonra İngiliz pilotun zinde olmasını bekliyor.

Heikki Kovalainen testlerin ilk gününde MP4-23’ün direksiyonuna geçen ilk McLaren pilotu oldu.

" Hamilton’ın fiziksel problemleri malesef çalışma programını engelliyor ve Monza testleri ve gelecek haftaki Belçika Grand Prix’ine kadar tamamen geri dönmesini umuyoruz." Whitmarsh şeklinde açıklama da bulundu.


Yorumlar

  1. Gökhan Demir avatarı

    Aysel hanım komik olduğunuzu mu zannediyorsunuz..

  2. Aysel Cildaş avatarı

    uncle Sam inan aklıma kötü birşey gelmedi:)

  3. Nasıl yani:)

  4. Aysel Cildaş avatarı

    Ron Dennis Hamiltonun manevi babası olduğu için tüm gün beraberler,hastalığı kapması çok normal.

  5. kaan kaanhan avatarı

    bizim takımda grip salgınımı var nedir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir