Vettel, Testlerdeki Fiyaskodan Sonra Sinir Krizi Geçirmiş Olabilir!

Son haberlere göre Sebastian Vettel, sezon öncesi ilk testlerin gerçekleştirildiği Jerez’de takımın yeni aracı ile yaşadıkları nedeniyle sinir krizi geçirmiş olabilir.

Red Bull, Jerez testlerinde çok kötü bir başlangıç yapmıştı. İlk günü neredeyse tüm gün garajda geçiren takım ikinci gün piste çıktı ancak  Vettel 2. gün ancak 8 tur atabilmşti.

Jerez’de yaşanan büyük sorunların ardından takım erken toplanarak fabrikaya dönme ve araçtaki sorunlara odaklanma kararı almıştı.

Bir televizyon kanalının haberine göre Vettel, Jerez’de yeni aracının halini gördükten sonra sinir krizi geçirmiş olabilir. Habere göre Vettel o dönemde takımla büyük sorun yaşadı ve testler biter bitmez evine döndü.

Red Bull’dan yapılan açıklamada iddialar yalanlanırken alaycı bir şekilde iddialara cevap verildi.

Helmut Marko ise “Vettel, Red Bull’un bu kadar geride kalmasından memnun değil.”

“Ancak kızmak bize bir şey kazandırmaz. Sebastian her zaman gelişmelerden haberdar ediliyor.” dedi.


Yorumlar

“Vettel, Testlerdeki Fiyaskodan Sonra Sinir Krizi Geçirmiş Olabilir!” için 43 yanıt

  1. keser döner sap döner boşuna dememişler

    testlerin başında söyledim yine söylüyorum yes baby naraları atıp 2 sn hızlı turlar atarak galip gelmeler sanırım artık hayal oldu…

    artık oh my good devri başlıyor

    asıl şimdi vettel kendini göstermeli yada ait olduğu orta sıra grubuna doğru çöküş

  2. vettel, hamilton, kimi ve alonsonun aksine henüz kötü bir arabada denenmedi. hatta rakipleriyle eşit güçte bir araçta bile denenmedi. bu sene redbull açık ara en iyi araba değilken neler yapacağını çok merak ediyorum.

    1. F1 i yeni izliyorsunuz barı yazarken doğru yazın bazı şeyleri.

      Vettel hiç kötü araç kullanmadı demek aç bakalım Vettel 2007-2008 de hangi takımda kaçıncı olmuş bak bakalım.

      Formula Renault serisinde kaçıncı olmuş onlarada bak bir hatta Formula 3 şampiyonasınada bir bak bakalım orda kaçıncı bu adam.Hep altında süper araç var ya 1.cidir belki 🙂

      2009 senesinde Redbull da 2.olan kimdi peki 1.olan kimdi dönemin difüzör şampiyonu Honda.

      Demekki altında her zaman süper araç yoktu arkadaşım.

      1. kötü arabada denenmedi derken kastettiğim alonso, schumacher, hamilton, raikkonen gibi açıkça daha zayıf araçlarla şampiyonluk mücadelesi verdiği bir sezon yok vettel’in. buna karşın 2012’de 0.5-1 sn daha hızlı bir arabayla ancak son yarışta şampiyon olabildi. 2009’un ikinci yarısında rbr brawn’dan daha hızlıydı.

  3. Kinky kylinin yakin gelecekteki koltugu hazir.Mercedesin mustakbel pilitu kimin yerine e tabiki ham.Ham nereye e tabiki mclaren yada ferrariye.Kimin yerine onu da siz tahmin edin.Kinky kylinin goz yaslari mercedesin icini kanatiyormus ve tum alaman milleti hep bir agizdan siyahi bir ingiluzun yerine rosa kardes bir alaman istemekteymis…

  4. Yes baby.yes kinkykyli.
    Simdi ati iyi olan yigite ait sozlerdi bunlar.Ama yigitlik atda degil bende diyordu.Al sana boz essek sur de yigitligini gorelim.Seni gidi atari pilotu seni.

  5. Yok öle bişe, montajdır, dublajdır

    1. Kamuflaj, fotomontaj, blokaj da olabilir diyolaa..

  6. canbundy (spa2000) avatarı
    canbundy (spa2000)

    Ron’un, Button sonrası McNussen ve Vandoorne’yi beraber yarıştırma düşüncesi olmasa Vettel için atağa geçilecek anlar ama…..

    1. Ron akıllanmamış olmalı.

      1. canbundy (spa2000) avatarı
        canbundy (spa2000)

        Standart şeyler yapacak olsa idi geri dönmezdi.
        Ron’u seven birisi olarak sence?

        1. Ron hakkında nötürüm. Gerçi benim için Briatore ile Whitmarsh arasında da çok fark yok. Bi Frank Williams’ı tanırım.

          Vettel-Mclaren konusuna gelince; Bir yanlışı ilk yaptığınızda hatadır, ikinci yaptığınızda ise istikrar 🙂

  7. kim olsa kızar hayal kırıklığına uğrardı, sinir krizini de bu kadar kolay geçiriyorsa ve bu şekilde sezon başlarsa ohoo daha neler neler olur… o yüzden basın abartmıştır diye düşünüyorum 🙂

  8. Pek ihtimal vermiyorum. Dümbelek taraftar kitlesinin ülke basınına yazdırdıklarındandır.

    Ama gerçekse, kulağı sağlam çekilmiştir. Red Bull Webber gibi pilotu daha bulamaz.

  9. bu nasıl bir vettel düşmanlığıdır arkadaşlar, hakikaten merak ettiğim için soruyorum. bu vettel ne yaptı da, adam ölse zil takıp oynayacaksınız merak ediyorum.

    takımı red bull, kuralları iyi yorumlayamamış olabilir, renault motora ait sorunları çözememiş olabilir, motor ile şasinin uyumunda sorun çıkmış olabilir vs. olur da olur. red bull sürücüsü vettel de bu durumda sinirlenmiş olabilir, hayal kırıklığı yaşamış olabilir, sinir krizi geçirmiş olabilir. sinirlenmesinde kızdığınız nokta nedir, “amaan boş ver neyime” demesi mi mutlu edecekti eleştiren arkadaşları?

    ilginçtir ki, şimdi vettel’i kıyasıya eleştirenlerden bir çoğu, alonso’nun d.gününde “red bull gibi bir araç istiyorum” sözü nedeniyle takım tarafından kulağının çekilmesi hususunda “alonso haklı ben olsam asarım keserim” diyerek alonso’ya arka çıkıp; ferrari’ye sallayarak teknik müdüründen mühendisine çaycısına kadar kelle alınmasını talep edenler, şimdi vettel’in takıma bozuk atmasında vettel’i eleştiriyorlar. ne garip 😉

    1. ForzaFerrari avatarı

      Alonso 4 senedir o durumu yaşıyor bu 1. si. Biz çok iyi biliyoruz ki alonso hep redbulldan yavaş bir araç kullandı ve buna rağmen mükemmel profesyonelliği ve yarışçı ruhuyla hep 2. olmayı başardı bu 4 senenin 2 sinde de son yarışa kadar getirdi şampiyonayı. Bu yüzden Alonso sonuna kadar haklı en hızlı araç istemekte. Gelelim vettele. Vettelin yarış kazanamadığında ne derece ego yaptığını cümle alem biliyor. Multi 21 i unutmadık henüz. Sen 4 sene şampiyon ol. Sana 2 sn hızlı araç versinler, bu sene işler değişsin ilk sendelemede sinir krizlerine gir. Büyük pilotlar bu tür mücadeleler için vardır. Baknz Schumi,Alonso,Hamilton. Daha iyi günleri bu hele sezon bi başlasın bakın neler yapıyo bunlar iyi halleri daha.

      1. Şimdi bir saniye, herhalde çok kısa süredir F1 izliyorsun sanırım, büyük pilotlar ‘Hamilton ve Alonso’!! kısmı olmamış.Hadi Alonso bir nebze de Hamilton nedir.

        1. Herhalde ve sanırımı yanlış fazla kullanmışım 🙂

        2. ForzaFerrari avatarı

          Hayır 12 senedir takip ediyorum. Orada anlatmak istediğim mücadele veya meydan okumaydı. O yüzden bu 3 pilotu örnek verdim. Hamilton için ise en güzel örnek mclareni bırakıp çok yavaş mercedese geçmesiydi. Hepimiz ne diyoduk ozaman hamilton için? Kendi ayağına sıktın bu denli hızlı takım bırakılır mı dedik ama Hamilton 1-2 sene yavaş araç bile olsa yeni bir meydan okumak için mercedese geldi. Bu yüzden kimse vetteli bu 3 pilotla kıyaslamasın

    2. aha yine bir ironi, baş antialonsoculardan biri gelmiş vettel düşmanlığını sorguluyor 🙂

    3. NEBİH ERTİK avatarı
      NEBİH ERTİK

      süper bir yazı klavyene sağlık massathebest

  10. Marka kendini bu kadar küçük düşürmemeli.

    RedBull’un varlığının sebebi Vettel mi, yoksa Vettel’in varlığının sebebi RedBull mu?

    4 şampiyonluğu varsa bunu Lotus’la almadı. En hızlı araçla aldı.

  11. rbr açısından bakarsak da adamların üstünde bayağı baskı var bence kolay değil 4 sene egemenlik yaptığın f1 de tekrar zirveye oynamak. vettel kazanmayı biliyorsa kaybetmeyi de bilecek yok öyle yağma

  12. Arkadaşlar şu yaşadıklarımız 2004 -2005 yılı bizim başımıza gelenler 17 yarışın 15 ini biz kazandık 2004 te gördük 2005 te başımıza geleni Yani 2005 te Schumacher falan yaşlanmadı biz yattık babannemizinkini gördük 🙂

  13. Ricci bundan daha iyi değilse ben bir şey bilmiyorum. Birakalim köpursun sözde şampiyon.

  14. Vettel tabiki kızmış olabilir bu hakkıda.Göründüğü kadarı ile Redbull bayağı yatmış, geçen seneki hızlarıda buradan geliyormuş.Diğer takımlar boşuna bu seneye çalışmadılar.Şu görüntüde Marussia bile daha iyi iş çıkartmış görünüyor devasa imkan olanak farkı ile.

    Öyleyse bile Vettel çok haklı.Alonso karşılaştırması ise mantıksız çünkü Ferrari hiçbir zaman bu kadar kötü bir araç yapmadı..

    1. son kelımelerın cok sacma ıcecek markası ıle araba markasını araba ile alakalı olan motor sporlarında karsılastırdıgının bılmem farkındamısın

      1. Niye arkadaşım F1 Ferrari’nin yada üretici firmaların tekelindemi.

  15. Takıma destek olması gerekirken kızmışsa şayet çok ayıp etmiş.

  16. Öyle böyle can yakmamış Vettel.
    Hal böyle olunca haberin bir iddiadan ibaret olması önemini kaybediyor.

  17. VERELİM VETTEL ABİME 6,0 V10 BEYAA 🙂

  18. Bu çok normal..Vettel de biliyor 2 saniye hızlı bir aracı olmadan şampiyon olacak seviyede olmadığını ama asıl şampiyonlar da zaten bu tip zor durumlarda gösterdiği reaksiyonlarla belli oluyor.Seb iyi günde varken kötü günde ortadan kaybolarak nankörlükte zirve yapmış …afedersiniz ama Alonso’nun takımı zekasıyla makul seviyede eleştirmesiyle,o dozajı ayarlayabilmesi ve takıma zor günlerınde çalışarak yanlarında olmasıyla,Seb’in ben oynamıyorum diyerek mızmızlanarak çekip gitmesi Alo’yu eleştrenlere de iyi bir cevap olmuştur

  19. Ağla ağla açılırsın 🙂

  20. altına 1-2 saniye araç verip 4 sene şampiyon olmasını sağlayan takıma daha yarışlar başlamadan atar yaptıysa ben bunun karakterinden şüphe ederim. bir de alonso aracı eleştiriyor denir. daha testler bitmeden vettel bey ağlamaya başladı. sorunun takım değil motor kaynaklı olmasına rağmen.

  21. tamam bu adam iyi bir pilot değil.sinir bozucu.ama söylesenize alonso dan dahamı kötü?alonso olucağına bırakın vettel olsun.

  22. FerrariFanTR avatarı

    Vettel neden bir Alonso Raikkonen ya da Hamilton değil.

  23. Güzelim Sayfayi ne hake getirdiniz böyle yaw Berbat olmus. Önceden cepten bile cok sahaneydi simdi ise grafigi spamlari ve reklamlariyla ne hale gelmis böyle. Kim yapti cok merak ediyorum onaylayanida hicmi görmüyosunuz ne kadar kötü hale geldigini?!!!?

    1. kardeşim sen ben bu siteyi hep bedavaya kullanıyoruz. adamlarda bu işe saatlerini harcıyorlar ve site parası falan… e bu adamlar nasıl ayakta kalacak. elbette reklam olucak

  24. Fer.Alo|Yavuz| avatarı
    Fer.Alo|Yavuz|

    Sesli güldüm 😀

  25. Kim ağlattı seni oy kıyamam verin hemen 2 saniye bir hızlı araç ağlatmayın Justin imi

    1. 2 saniye hızlı araç yetmez en önden başlaması lazım, arkadan başlayınca nalları dikiyor malum 😀

  26. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Hayal kırıklığı yaşamış olabilir de sinir krizi biraz ağır olabilir 😀

  27. önceki senelerde bir pilot esteban’a ağlak bebe demişti, demekki adam haklıymış 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir