Renault, Dördüncülük İçin Hala Umutlu

yazar:

kategori:

Renault mühendislik şefi Pat Symonds, rakipleri Toyota ile arasındaki farka rağmen Fransız takımının hala şampiyonayı dördüncü sırada bitirebileceğine inanıyor.

Geçen hafta Avrupa Grand Prix’inde her iki pilotuyla da puan almayı başaran Japon takımı bir anda rakibinin 10 puan önüne geçti. Buna karşılık hiç puan alamayan Renault takımı için Valencia unutulması gereken bir yarış oldu.

Toyota ile olan farka rağmen Symonds kalan altı yarışta Renault’un hala geri dönebileceği konusunda iyimser düşünüyor.

" Çetin bir mücadele oluyor ve çok fazla çalışmamız gerektiğini biliyoruz. On puan avantajla kalan altı yarışa önümüzde giriyorlar, bu kabul edilebilir bir fark özellikle pozisyon kazanmak için ufak puanlar için mücadele ediyorsanız bu dikkat edilmesi gereken birşey."

" Kimseyi küçük görmedik ve onlarlda çok daha sıkı mücadele etmemiz gerekiyor. Fakat istediğimizi alacağımıza inanıyorum, takım olarak, onları yeneceğiz. Yapılacak çok şey olduğunu biliyoruz ve elbette sıradışı kötü sonuçlar büyük farklar yaratıyor, fakat eğer bütün herşey eşit olursa sezon sonuna kadar mücadele ederiz, bence ulaşılabilir bir hedef."

" Dördüncülüğü son derece kararlı bir şekilde istiyoruz, denemek ve kazanmak sıkı bir şekilde mücadele edeceğiz."


Yorumlar

  1. evet kardeş mutlaka başaracağız biz daha ölmedik sonuna kadar RENAULT F1 TEAM SPRİT

  2. murat korkut avatarı

    öncelikle toro rosso nun red bull dan son yarışlarda hızlı olması motorla alakalı değil ferrari hiçbir zaman kendi kullandığı motoru başkabir takıma vermez.Ferrari büyük ihtimalle motorlar dondurulduğu zamanki motoru veriyordur,zaten redbull daki bu düşüşün lastiklerden kaynaklandığınıda açıkladılar.Renault un toyotayı geçmesine gelirsek eğer bir aksilik olmassa son sekiz yarışın renault lehine sonuçlanacağına inanıyorum,f1 tecrübesi daha fazla olan takımımız bunu başaracaktır.

  3. ben 2000 yılından beri renoyu tutuyorum şuandaki performansımız 2003 yılından daha kötü arkadaşlar reno 2003 yılında macaristanı kazanmıştı ve ondan 2 sene sonra şampıon oldu anlıyacağımzı ilk olarak yarış kazana bilecek araç yaratöak. gelelm takım 4. toyota reno yanında f1 tarihine bakıldığında aynı kefeye konulck takım deil. ama bu sene bence 4. toyoto alcaktır nedeni ise yarış patonsiyeli bizden daha ii ve glock nelsona göre çok ii

  4. kardeş 4 lük bizim daha ölmedikk

  5. ozan ülkügil avatarı
    ozan ülkügil

    toyota 4.olacak,renault ancak şansla toyota'yı geçer.performans olarak toyota son yarışlarda renault'un önünde.

  6. sende görürsün gökhan merak etmee

  7. gökhan oruç başınamı vurdu kardeş en son 2 yılın dünya şampiyonuna bak bakim kimmiş birii iyi ramazanlar

  8. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    ne başarısı yahu.elbet bir gün dönecekler, umarım bizim kuşak görür..

  9. evet bir gün mutlaka renault f1 team

  10. gurcan ne güzel konuşmusun öyle motoru sen yaptın çok iyi biliyorusn

  11. ogun savaş avatarı

    reno anca 10 sene snra döner bu gidişle

  12. gurcan hezer avatarı

    Renault mühendislerinin öncelikle ,oldukça geride kaldıkları motor gücü konusunda acil olarak bir kaç adım atması gerekmektedir.red bull un torro rosso karşısındaki performans farkı aslında renault motorunun zayıfliğından kaynaklanmaktadır.25-30bg gibi bir güç farkının bulunması ve sezonun son bölümündeki yarışların motor performansı ile doğrudan bağlantılı yarışlar olması 4. mücadelesinin verilemeyeceği anlamına gelmektedir.Torro rosso bile bu pistlerde renault takımının önünde olucaktır.Kurallar açık motorlar donduruldu ,iyi bir aero pakette de sahip değiller ,pilotlar son yarışlarda soru işareti …Renault için puan almak bile başarı olur …

  13. erhan ben onu herzaman söylerim bir gün dönecez dörlük de bizim varmı bişey anlamadımm gııı????

  14. Döndük, dönüyoruz laflarının yerini "bir gün döneceğiz" almış.

  15. bende inanıyorum kesin bizim az kaldı bir gün mutlaka döneceğiz

  16. salih yildiz avatarı

    bende inanıyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir