Rosberg Çalışmalar Sonucu Cesaretlendi

yazar:

kategori:

Nico Rosberg Belçika Grand Prix’nin cuma antremanlarında ilk seansın zor olmasına rağmen göstermiş olduğu performansta ötürü cesaretlendi.

Williams pilotu sabahki antreman seansı liderin 2.3 saniye gerisinde tamamladı fakat öğleden sonra yeni ayarlarla çıktığı pistte altıncı en iyi zamanı elde etti ve ilk ondaki ikinci grubun lideri oldu.

Rosberg çalışmadan dolayı memnun olduğunu fakat yarın için daha fazla hızla ihtiyacı olduğunu kabul ediyor.

" Sabah çok da iyi başlamadı ve çok iyi göremiyorduk, bu yüzden yemekten sonra bazı büyük set-up değişiklikleri yaptık ve kesinlikle gelişim sağladık ve doğru yönde bazı şeyler bulduk."

" Aracın hızına yardımcı olacak bazı yeni geliştirilmiş parçalar kullandık buna rağmen bu gelişmelerden istediğimizi alabilmemiz için hava koşulları oldukça değişkendi. Bunun hakkında düşünürsek, bugün ki deneyimimiz geçen sene burada cuma günü yaşadığımız sorunlarlar oldukça benzerlik gösterdi fakat geliştirmeyi başardık."

" Bugün bazı ileri yönlü gelişimler sağladık fakat elbette yarın ön gruba yaklaşabilmemiz için hala daha fazla performansa ihtiyacımız var."

Takım aadaşı Kazuki Nakajima ise tutunma probleminin ardından daha zor bir ikinci seans geçirdi. Japon pilor günü 15. sırada tamamladı.

" Sabah seansında koşullar çoka kötü değildi buna rağmen tur zamanlarımızı istikrarlı olarak geliştirebilirdik. Bazı set-up değişiklikleri yaptık fakat bu öğleden sonra daha zor şartlarla karşılaştım."

" Araçtan isteğimin şeyi almak konusunda sıkıntı yaşadım. Yarın gerçekleştirilecek antreman seansında genel anlamda dengeyi bulamay çalışacağım ve eğer bunu yapmayı başarabilirsem, daha fazla zorlayabileceğim."


Yorumlar

  1. Bu cocuk cok cesur canim 🙂

  2. rosberg meshur lafını soylememıs aracımızın bu piste uyacagını dusunyrm." her yarıs oncesı derdı ama basına tasmı dustu acaba:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir