Toyota: "Yapacak Çok İşimiz Var"

yazar:

kategori:

Toyota pilotları teknik sorunlar, kırmızı bayrak ve kötü hava koşullarının ardından Belçika Grand Prix’inin son antreman seansının daha fazla çalışmaları gerektiğini kabul etti.

İlk 90 dakikalık seansta Trulli’nin günü elektrik sorunuyla kötü başladı fakat İtalyan pilot öğleden sonra sorunun giderilmesiyle kendisine dokuzuncu sırada yerbuldu.

" Benim için biraz zor bir gündü. Teknik bir sorundan dolayı sabah seansının bir bölümünü kaçırdım bu yüzden pist kuruyken daha fazla tur atma şansını kaybettim ve öğleden sonra malesef ki yaşanan kötü hava koşulları çalışmama mani oldu. Bu yüzden günün sonunda bugünle ilgili olarak çok az veri elde edebildik."

" Bizim için iyi bir haftasonu olmasını umuyorum fakat bu elbette aracın piste ne kadar uygun olduğuna ve hava durumu ve pist sıcaklığı gibi diğer değişkenlere bağlı. Son yarışlardaki momentumumuzu koruyacağımızı ve tekrar güçlü olacağımızı ümit ediyorum."

Son yarışların formda ismi Timo Glock ise öğleden sonraki ıslak/kuru zemindeki pistte 14. en hızlı isim olmayı başardı.

" Bugün genel olarak değişkendi, özellikle öğleden sonra hiçte kolay olmaya hava durumu. Hala araç üzerinde çalışmamız gerekiyor çünkü şu anda ayarlar konusunda tamamen mutlu değilim."

" Soğuk hava koşulları bize yardım etmedi. Son çıkışta ufak bir gelişim kaydettik fakat hala geliştirilmesi gereken şeyler var. Yarın nasıl olacağını bekleyip görmemiz gerekiyor."


Yorumlar

  1. Marlboro Parliement avatarı
    Marlboro Parliement

    Toyota bence gün gelecek MClaren ve Ferrari ile şampiyonluğa oynayacak biraz sabır. Bazı reno u arkadaşlar Toyota yı küçümsüyor ama. Toyota bence motorsporları konusunda olsun araba üretiminde olsun her zaman daha üstün ürünler çıkarır. Dünyanın en büyük otomobil üreticileri artık onlar oldu zaten en çok para da onlarda. Tek eksikleri formula 1 için söylüyorum tecrübe. İlerde ekipleri tecrübelendikçe emin olun Toyota şampiyon olacaktır.

  2. Dikkat ediyorum Toyota surekli arkadan kayma ve spin sorunlari yasiyor, Onboard kameradan seyrederken aracin vites degisimlerinde digerlerine gore daha fazla devir oluyor ya da vites oranlari cok kisa gibi, fikri olan varmi?

  3. devrim gemicioğlu avatarı
    devrim gemicioğlu

    Bencede Toyota gibi bi markanın f1 de adından daha çok söz ettirmesi gerekir…..

  4. erdem akyols avatarı

    italyan aygırı Jarnoooo 😀 sıraLamada çoşacak gene Q3 kRalı 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir