Dennis: “Magnussen Şampiyon Olabilir”

yazar:

kategori:

Mclaren’in Patronu Ron Dennis, çaylak sürücüleri Kevin Magnussen’in şampiyon olabilecek yeterliliklere sahip olduğunu düşünüyor.

Mclaren’in çaylak sürücüsü Magnussen, Avustralya’daki ilk yarışında damalı bayrağı 3. sırada gördü ancak Ricciardo’nun cezasıyla birlikte ikinciliğe yükselmiş oldu.

Dennis “Magnussen şampiyon olmak için gereken şeylere sahip. Ancak bunun için rekabetçi bir araçta olması gerekiyor.”

“Henüz bir yarış geride kaldı ve 4. yarıştan sonra nerede olduğunu göreceğiz. Ancak onun durumundan, odaklanmasından ya da adanmışlığından endişe duymuyorum. Gerekli olan her şeyden ödün vermeye hazır.” dedi.

Kevin’in babası Jon Magnussen de ilk yarışına Mclaren ile çıktıktan sonra “Yeni Senna” olarak adlandırılmış ancak sonrasında gittikçe gerilemişti.


Yorumlar

“Dennis: “Magnussen Şampiyon Olabilir”” için 13 yanıt

  1. yavaş hemen coşmayın.

  2. Gecen sene bizde kimiyi sampiyon yapmistik ilk yarista.yalniz bu sene caylaklar icin altin sezon arasan boylesini bulamazsin.herkes caylak

  3. ron dennisi 2007 de böyle gülerken görmüştüm.yeni bir mika olarak görüyordu.şimdide yeni cevheri kevin.sıralamada attığı turda ilk sıra olduğunda kahkaha atıyordu ron baba.

  4. Ron Dennnis her zamanki gibi uçmaya başlamış. Bu çocuğuda Hamilton dönemi gibi harap etmesede… Martin , bu sezonun aracının tabanının kurucusu ve yöneticisidir ve hatta Magnussen i bile adam akıllı çekip çevirecek insandı ama işde o yok Dennis var.

    2007 yılında adam akıllı davransaydı bu gün ALonso da vardı Hamilton da vardı ve üstelik olmayanlar sadece Vettel ve RBR den ibaretti. O zihniyetin sahibini bu gün alkışlamak en büyük hata olur. Withmarsh, Dennis e oranla adam akıllı bir yöneticiydi ama ticari mecburiyetler bu durumu oluşturabiiyor.

    1. McLarenForever avatarı
      McLarenForever

      Ron Dennis 2007 de doğru yapmıştır. herkes haddini bilecek. pilotlar sınırı aşmayacak. orada ücretli çalışan olduklarını, patronu tehdit etmemeleri gerektiğini, takım içi kurallara uymayı bilecekler. heleki sıralamalarda takım arkadaşını engellemek için pit alanında bilerek beklemeyecek. olanca çirkefliği yapıp sonra Ron Dennis i suçlamak nasıl bir zihniyetin ürünüdür. biz göreceğimizi gördük. senin tavrın,bugünlerin popüler olayı “bu telefon konuşmaları montajdır” inatla anlamamayı seçme veya işine gelmeme durumu.

      1. Boşver görmezden gel her Ron haberinde 7 sene önceki mevzuyu sürekli olarak tekrarlıyor 😀 yaş itibariyle bizden büyük oldugunu söylesede o hiç sevmedikleri Rambo yapmaz yaptıklarını.

  5. konu dışı olarak bişey soracağım bu vites oranları 5 yarış için mi geçerli yoksa bütün sezon mu

    1. Tüm yarışlar için geçerli olup sadece 1 yarış değiştirme hakları var diye biliyorum.

      1. burdada mı bütçeyi kısma adına ne kadar saçmalık ya

      2. burdada mı bütçeyi kısma adına ne kadar saçmalık ya

        1. Sezon ortasında bir kez değiştirilebilecek.

          Buradaki amaç araçların aero dengelerini bozmak. Aero pakete göre vites oranı tasarlanıyordu ve araçlar her türlü hızlı oluyorlardı. Şimdi ise pistten bağımsız araç elde etmeye çalışılıyor ve pistten piste rekabet düzeyi değişecek. Bence güzel bir karar.

          Ayrıca sekiz ileri kullanılıyor ve takımlar aslında 7 ile devam ediyorlar. Hızlı pistlerde 2,3,4,5,6,7,8 ve yavaş pistlerde 1,2,3,4,5,6,7 kullanıyorlar. Çok değişen bir şey olduğunu sanmıyorum.

  6. Kumaşının iyi oldugunu gösterdi.yarış içerisinde’de Lewis gibi delicesine kararlar almayıp Alonso gibi mantıksal düşünürse geleceği parlak diye düşünüyorum.

  7. Ron haklı rekabetçi bir araç ile Magnussen başarıyı yakalayabilecek bir pilot. Yeteneği kesinlikle göz ardı edilemez. Hız sorunumuzu kısa bir sürede aşabilirsek (ben bunu yine de çok muhtemel görmüyorum ama ihtimal de vermiyor değilim) Magnussen ve Button’ı birlikte zirve mücadelelerinde izlemek inanılmaz keyif verici olacaktır. Şampiyonluk düşüncesi bile tüylerimi diken diken edip gözlerimde bir buğulanmaya sebebiyet veriyor açıkçası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir