Button: “Yaptığımız İşten Dolayı Gurur Duymalıyız”

yazar:

kategori:

Jenson Button McLaren’in Avustralya GP’sinde başardıklarından dolayı mutlu olması gerektiğini düşünüyor.

Avustralya GP’sinde Kevin Magnussen üçüncü, Jenson Button ise dördüncü sırada bitiş çizgisine ulaşmıştı. Fakar yarışı ikinci sırada tamamlayan Ricciardo’nun diskalifiye edilmesinin ardından takım her iki otomobil ile birlikte podyum sevinci yaşamıştı.

2009’un şampiyonu İngiliz pilot McLaren’in Melbourne’de gösterdiği performanstan dolayı mutlu olması gerektiğini söylüyor.

“Yaptığımız işten dolayı gurur duymalıyız. Sanırım bu hafta sonu kimse üreticiler şampiyonasında ilk sırada bulunmamızı beklemiyordu. Aracımız çok hızlı ve hemen hemen her takım ile mücadele debilecek güçte. Aracı Malezya’da yeniden kullanmak için sabırsızlanıyorum”

“Biz burada galibiyet almak için mücadele ediyoruz. Şampiyon olmak için yarışıyoruz. Ne zaman yeniden kazanacağımızı bilmiyorum. Fakat doğru yönde ilerliyoruz”

“Malezya için bazı güncellemelerimiz var. Yinede bunların Mercedes ile mücadele etmemize yetecek kadar iyi olduğunu sanmıyorum”

“Bu güncellemeler ileriye doğru bir adım olacak. Takım gelişmek için yoğun şekilde çalışıyor”


Yorumlar

“Button: “Yaptığımız İşten Dolayı Gurur Duymalıyız”” için 3 yanıt

  1. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Pazar günü Button çok iyi bir yarış çıkardı.

  2. Bence sezon ici rekabet açısından herkesin önünde mclaren, sezonun ikinci yarısına kadar sazı eline alırlarsa şaşırmam.

    1. Lastik tercihindeki değişime kadar ben söylediğinin aksini düşünüyordum ancak sonrasında Button ve Magnussen’in hızı -Bottas kadar olmasa da- şaşırtıcı ve güven verici idi. Ben McLaren kadar Williams’ın da şampiyonada belirleyici, hatta daha önde bir rekabet içinde olacaklarını düşünüyorum. Gönlümüz yorumundan yana diğer taraftan 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir