Coulthard: “Mercedes Yakalanmış Olabilir”

yazar:

kategori:

Eski F1 pilotu David Coulthard’a göre hız anlanmında Mercedes rakiplerine yakalanmış olabilir.

Sezonun açılış yarışı olan Avustralya GP’sinin pol pozisyonunu Lewis Hamilton kazanırken Nico Rosberg ikinci olmuştu. Yarışta ise Lewis Hamilton’ın yarış dışı kalmasının ardından zaferi Nico Rosberg elde etmişti.

42 yaşındaki David Coulthard, diğer takımların Mercedes’i yakalamış olabileceğini düşünüyor.

“Mercedes yakalanmış olabilir. Ancak onları geçmek kolay olmayacak”

“Geçmiş senelerde gördüğümüz üzere sezonun ilk bölümünde alınan puanlar çok önemli. Son yıllarda Red Bull’un yaptığı gelişimi şimdi Mercedes’in yapması gerekiyor. Aksi taktirde rakiplerine geçilebilirler”

İskoç pilot ayrıca Avustralya’da yarış dışı kalan Hamilton’ın şampiyonluk şansının devam ettiğini düşünüyor.

“Lewis’in şampiyonluk şansı bitmedi. Bu sorun takım arkadaşının aracında da çıkabilirdi. Onun önünde gitmesi gereken hala uzun bir yol var. Takımın dayanıklılık açısından  endişelenmesine gerek yok”


Yorumlar

“Coulthard: “Mercedes Yakalanmış Olabilir”” için 8 yanıt

  1. forza KİMİ RAİKKONEN gerisi kıl kuyruk yalan dolan hikaye asparagas ütopya herşey yalan gerçek asl olan KİMİ RAİKKONEN’DİR bitti

  2. Williams’ın nerede olduğu tam anlaşılamadı. Mclaren ise asıl güncelleme Sepang’da gelecek diyor. Bence DC bundan bahsediyor.

  3. Sen ikinci pilot olmadığın sürece sorun yok.Hakkinen’e çarptığın yarışları unutmadık.

  4. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    demeç vermek için vermiş olmayın ya biraz mantıklı konuşun adamları nasıl 15 günde yakalayacaklar farz edelim yakaladılar malezya’nın o düzlüklerinde geçebileceklermi o da var ? lastik kullanımı iyiydi stintler zaten 1 sn hızlı herkesten yani Mercedes dayanıklılığı arttırsın sadece diğerleri yetişene kadar sezon yarılanır sonra zaten Brawn GP 😀

    1. hamiltonAMGTEAM avatarı
      hamiltonAMGTEAM

      aynı kanıdayım .

  5. Yav he he diyorum sadece. Tam gaz gitselerdi eğer 2.’ye bile tur bindirirdi. 18. turda atılan en hızlı tur ne demek anlamamışlar sanırım.

  6. Yarışı izlemedi sanırım.

    Sc den sonra 15 turda 20 saniye fark yaptı sonra da kasmadılar daha fazla,adam 19.turda yarışın en hızlı turunu atmış yüzde 70 dolu depoyla ne yakalanması

  7. Önce Lauda şimdi Coulthard. Rosberg ile olan sıkıntınız nedir birincisi, ilk yarıştan puan alamamış olmanın şampiyonluk şansıyla nasıl bir ilişkisi olabilir ikincisi. 5 yarış yarış dışı kalır sonra dersin hala şampiyonluk şansı var güçlü araç vesaire diye, ancak ilk yarış sonrası bu denli şampiyonluk odaklı konuşmaları anlamak zor. Biz sitedekilere kızıyorduk Jerez ve Bahreyn testlerinde şampiyonlar ilan ediyorlar diye, kocamış f1 pilotları daha beter çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir