İtalya Gp Sonrası Toyota

yazar:

kategori:

Timo Glock – 11. : "Bugün hepimiz için zor bir gündü. İyi bir start aldım fakat Alonso’yu geçmeye çalışırken spin attım ve birkaç saniye kaybettim. Başlarda görmek biraz zordu, çünkü pist çok ıslak olduğu için çok fazla su spreyi vardı. Atak yapmak zordu fakat ben yine de birkaç geçiş yapmayı başardım. Ekstra pit stop bizim puan alma şansımıza maloldu. Yarışı bitirdiğimiz sıra (11.) bizim için utanç vericiydi. Bu yarışta şanssızdık ama gidişatımız sonraki yarışlarda puan alabileceğimizi gösteriyor."

Jarno Trulli – 13. : "Islak hava şartlarında; başlarda aşırı ıslak lastiklerle iyi gidiyordum. Fakat stratejimizde şanssızdık çünkü zamanlama bizim için iyi çalışmadı. Pit stopa girdiğimde standart ıslak lastikleri takmak için 4 – 5 tur daha erkendi. Bunun sonucunda kısa zamanda tekrar pit stop yapmak zorunda kaldık ve herşeyi kaybettik. Daha sonraları çok fazla mücadele içinde olamadım çünkü çok fazla kayıyordum. Yani bugün bizim günümüz değildi. Bunun zor bir yarış olacağını biliyorduk. Ama sonraki yarışlar bizim için daha iyi olabilir. Bu konuda iyimserim, çünkü kazanacak daha çok puan var ve şu ana kadar bu sezon bizim için iyiydi."

Tadashi Yamashina – Takım Müdürü : "Herkes yapabileceğinin en iyisini yaptı fakat hava bize yardımcı olmadı. Sıralamalarda iyiydik ve tek pit stop stratejisi uyguladık. Ne yazık ki yanlış pencereden bakmışız. Çünkü iki pit stop yapan ve daha uzun bir ilk bölüm seçip tek pit stop stratejisi uygulayan takımlar zamanlamada daha iyilerdi. İlk bölümde aşırı ıslak lastiklerle bayağı hızlıydık. Pilotlar iyi iş çıkardılar ve aracın performansı da iyiydi, fakat yapabileceğimiz başka bişey yoktu. Formula 1’deki ilk galibiyetleri için Toro Rosso’yu tebrik ediyorum. Bu yıl kalan diğer yarışlarda iyi bir dönüş yapabilmemiz için bazı araştırmalar yapmalıyız."



Yorumlar

  1. can ertuğrul avatarı
    can ertuğrul

    waLLa puanalr esitlendi ancak smdiki tehdit STR 🙂 belki STR 4.bile olur bole dwm edrse 🙂 gercekten cok guclu STR 🙂

  2. 41-41 oldu bakalım okadar kolay değil 4.lük toyota bızde varız:D artık bır rakıp daha var STR redbulu geçti oda 4.lük ıcın yarısyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir