Haug: "Hockenheim Bizim İşimiz Değil"

yazar:

kategori:

Mercedes-Benz motor sporları sorumlusu Norbert Haug, ekonomik krizden kurtarılması ve Almanya GP’ye ev sahipliği yapması için Hockenheim’e yardımı göz önünde bulundurmadıklarını söyledi.

Hockenheim, Formula 1’in yıllık takviminde Nurburgring’le alternatifli olarak yer alıyor ama Hockenheim Belediye Başkanı Dieter Gummer, devam eden zararlar nedeniyle 2010’dan ötesinin uygun olmadığını söyledi.

Williams pilotu ve Alman Nico Rosberg, SID’e konuştu: "Anlaşılmaz bir durum. Almanya, bir Formula 1 yarışına ev sahipliği yapmalı."

"Mercedes ve BMW bunu gerçekleşmesini sağlamalı veya durum, Bernie Ecclestone’nin daha düşük ücretler talep etmesine bağlı."

Ama Haug bunlara cevap verdi: "Bu bizim işimiz değil. Bir futbolcu, futbol stadını inşa etmez."

BMW Sauber takım patrobu Mario Theissen ise şöyle konuştu: "Şüphesiz bir otomobil üreticisi olarak Almanya’daki bir Formula 1 yarışı önemlidir. Bizim için ev sahibi olacağımız bir etkinlikir ve bir çok taraftarımz gibi bunu dört gözle bekeriz"


Yorumlar

  1. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    Belli sizin işiniz bateristlik =) Ama Hockenheim sız f1 düşünemiyoru bile. Umarım takvimden kalkmaz zaten en sevdiğim 5 pissten biri

  2. mike shinoda avatarı

    Mario Theissen'e helal olsun… Olay milliyetçilik bazında bakılmamalı sadece tarfatarlara olan saygıyı yansıtır…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir