Zirvedeki Takımlardan Vettel ve Torro Rosso'ya Övgüler

yazar:

kategori:

Formula 1’de şampiyonluk mücadelesindekiler, İtalya GP’de hayal kırıklığına uğramış olabilir ama hem Ferrari hem de McLaren, Toro Rosso’nun aldığı zafer sonrası iyi duygulardalar.

Sebastian Vettel, şampiyonada en önde olan Lewis Hamilton’un 7., Massa’nın ise 6. olduğu Monza’da egemen bir görüntü çizerek hem sıralamalarda hem de yarış sonunda en önde yer aldı.

Ve hem Ferrari hem de McLaren’in, bu haftaki fırsatları kaçırmış olmalarına rağmen, şaşkınlığa neden olan Toro Rosso galibiyetini gördükleri için mutlular.

Ferrari takım patronu Stefano Domenicali: "Gerçekten de Scuderia’yı… tebrik ederim. Özür dilerim, daima Scuderia Ferrari Marlboro derim. Çünkü onlara, Toro Rosso’ya motorlar veriyoruz. Çünkü oldukça harika bir iş çıkardılar"

"Bunu hakettiler, bize yakınlar ve onlarla çalışmaktan dolayı mutluyuz. Çünkü onlara bizim motorumuzu veriyoruz"

"Sebastian Vettel, mükemmel bir şekilde sürdü ve dün harika bir sıralama geçirdi ve bugün de herhangi bir risk almadan iyi bir yarış çıkardı, ötesinde bağlangıçlardaki zor şartlarda. Bu yüzden gerçekten harika bir işti"

2005’de Vettel’e karşı Fomula 3 EuroSeries’de yarışan Lewis Hamilton, genç Alman pilotun yaptığı işi övdü.

Hamilton: "Bütün hafta sonu boyunca harika olduğunu düşünüyorum. Bütün sene gittikçe güçleniyor. Bugünkü galibiyeti, onun ne kadar iyi oldğunu gösterdi."

"Bu onun için harika. Bütün sprey etkisinin üzerinde olmadığı en önde yer almak arkada olmaktan çok farklıdır. Bununla birlikte bütün baskı ile hatalar yapmak daha kolaydır ve açıkçası o bunu yapmadı. Bu yüzdn onu tebrik ediyorum. İyi bir iş çıkardı"


Yorumlar

  1. Ertan Akkaş avatarı

    😀 Süpersin arkadaşım. 😀

  2. *.* Hamiltonın konular baya reyting alıyor sitemizde..

  3. binnur ataseven avatarı
    binnur ataseven

    nasıl keçti herkezi Bse_Lws bana türkçe dersi verir misin rica etsem

  4. çekemiyormusunuz hamiltonun başarılarını nasıl keçti herkezi italyada kimse duramadı önünde!!yok NASCAR miş filan e gecicek tabii rakiplerini!!

  5. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    "kimiRaikkonen f1 " İsimli arkadaş yorumların da haklılık payı da olsa da abartıyorsun. Hamilton yarışın en iyilerinden biriydi. Raikplerini sıkıştırdı sonuna kadar katılıyorum ama adamın harika yeteneğini de görmezden gelmeyelim. Biri de kıskanç demiş. Haydaaa =)

  6. ali eymen topbaş avatarı
    ali eymen topbaş

    kimiRaikkonen f1 sen nascar a pek meraklısın galiba =) her yorumunda nascar dan bahsetmişsinde =)

  7. Hamiltoncu arkadaşlar. İllkai hamilton şampiyon olmak istiyorsa 15 likten yukarılara dogru tırmandı. İsterse tırmanmasaydı altındaki araç yagmura en iyi ayarlanmış araç. Bunu marifet saymayın. Eger bu araçlara arabada gecemiyorsun kusura bakmasın GP2 de test pilotluğu yapsın. Amma abarttınız bu kadar da fazla .. Gerceklere bakın hava kuruyunca kimi ve webber uçuyordu. Sadece mclaren bölümüne bakmayın. Hatta webber aradaki farkı kapatıp Hamiltonun EGZOSUNDA bitti bunudamı izlemediniz…..
    Ayrıca o webber yaptığı haraket savunma değil sola dogru webbere iyice kırdı aslın viraja giriş de hamilton iyi yerdeyken webbere dogru kıvırdı neredeyse webber yarış dışıydı. Glock u hiç yazmıyorum adam resmen çimenlerde gitti.
    Hamilton bu kadar pilotluru hiçe sayarak çarparak, araç üstüne çıkarak, çimlere savurarak, sıkıştırarak araçı pist dışına atarak bu gidişle NASCAR a aday gibi. Montaya ile yarışır bu gidişle..

  8. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    HAYRET bi olay lewis sadece tebrik etmis vetteli ama sizin yazdiklariniza bak ne etseydi kötü yaristi bizim puanlarimizimi caldi deseydi veya ben 15 cilikden geldim 7 ci oldum massa yerinde saydi kimi ise zaten yoktu gibi yorumlarmi yapsaydi yarisin bence en iyi iscikaran pilotu ilk siradan avantaji bir sekilde baslayan vettel ve bunu iyi deyerlendirdi tebrikler. ama gercek bir yildiz varki herkes yerinde sayarken tek pilt stopla nerdeyse 1 inciligi kaciran lewis tir ikinci sadece beklenmeyen yagmur yagmamasi nedeniyle lastik desimdir yinede nerdeyse massayi gece bilirdi agir depoyla turlarken pitspop dan sonra vakit kaybetdi vetteli tebrik etmis niye gocunuyonuz herkes saygi duyar en genc GP kazanan bu alman cocuga helal olsun..

  9. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Hamilton biz burada yorum yazmayı bırakana kadar f1 de kalacakmış ;taze bilgi 🙂 ….

  10. Hamilton yakında NASCAR a gider bu kesin. Bu kadar pilotlara çarpan pist dışına iten. Sonrada kendi ortalığı bir birine katıyor hamilton NASCAR A…

  11. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    mike shinoda arkadaşım bir kişiyi sevmemek onun olayı açıklamasına engelmi teşkil ediyor hamilton durumu açıklamış yapmayın ALLAH aşkına lütfen ;sevmiyor olmanız açıklamalardan sizin anlamak istediklerinizi çıkaracak diye bir kaide yok ….

  12. mike shinoda avatarı

    Hamilton bana bişi yapmadı arkadaşım :))yapmasına imkan yok zati ama sevmiyorum bu tur pilotları JPM'yide sevmezdim Ferrari taraftarı olmama rağmen İrvine' da sevmezdim.

  13. senna guven avatarı

    hamilton sana ne yaptı mikey?

  14. mike shinoda avatarı

    Yani demek istiyorki sprey etkisi yok önü açık ben olsam bende iyi olurdum bende yarışı kazanırdım :))

  15. ohaa kıskançlığa nası vardın ordan:)

  16. mike shinoda avatarı

    "Bütün sprey etkisinin üzerinde olmadığı en önde yer almak arkada olmaktan çok farklıdır." Madem bir gun once sen sıralamada en iyisini yapsaydın bunu sen kazansaydın… Hamilton kıskançlığını bir kere daha belirtmiş.

  17. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Demekki hamilton yeri gelince rakiplerini tebrik edebiliyormuş ….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir