Briatore: "Renault Bütçesi Artıyor"

yazar:

kategori:

Renault takım patronu Flavio Briatore’ye göre dünyadaki ekonomik krize rağmen Fransız takımın F1 bütçesinin bundan etkilenmeyeceğini söyledi.

Dünyadaki ekonomik sıkıntılar herkesin malumu ve Renault’un patronu Carlos Ghosn, ünlü bir maliyet azaltıcıdır.

Bu yüzden, zaten üretici rakiplerinden daha küçük bir bütçe ile F1’i idare eden Fransız içinde Enstone kökenli F1 bölümünün bütçesi ile ilgili şüpheler oluştu.

Ama İspanyol Marca gazetesine konuşan Briatore: "Başkanımız, takıma bütün desteiğini vermiştir."

"Bütün şirketler için çok zor bir zaman ama bütçemizi %30-40 arttırmakta bir an bile tereddüt etmedik"


Yorumlar

  1. seindim bu habere ama renault için eğerki siz diyorsanız alonsoyu garantilemiş çok üzülürüm çünki bn alonsonun bmw ye gitmesini istiyorum daha hayırlı olur ama arac eğer gerektiğinden bile fazla rekabetçi olursa bişey diyemem kalsın ama 2009 sezonundo renault bmw yi gecemezse (eğer alonso bmw ye gitmesse) way alonsonun haline!!!

  2. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    işte bu çok güzel bi haber 🙂

  3. bu açıklamadan sonra sanrm renault alonsoyla uzattı anlamayı cunku renault alonsosuz 2007 yı hıc onemsemedı bu sene cok calıstı alonso ıcın Q3 e gıremeyen aracı 3.en hızlı arac yapmaya calıstı bazı pıstlerde bunu basardı ztn alonso olmadan brıatorede takımı bırakacagını acıklamstı brıatore gelecegı konusyrsaa alonsodan garantıyı almıs demektr umarım 2009 alonso&grosjean harıkalar yazar renaultla:D

  4. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Bu durumda yeni sezona çok daha güçlü gireceğimiz kesin.BU bütçe artışı aracın gelişimi için ağırlıklı olarak harcanırsa çok iyi sonuçlar elde edilebilir.Şimdi Alonso'da buradan kendisine ne kadar düşeceğini hesaplamaya başlamıştır.Umarım paranın büyük kısmı pilot için harcanmaz.Alonso gider ise iyi bir aracı olan Briatore yeni yıldızları kolayca F1'e kazandıracaktır.

  5. cimri başkan nıhayet elinini cebine atmaya basladı takım ufacık butceyle tarıh yazarken alonsoyu tutmak ıcın elını cebıne goturmeyıp mclarene gıtmesıne sebep olmustu sımdı dunyanın parasını bayılıyor alonsoya dunyada en cok satan markalardan renaultun ne yazıkkı cımrı bır baskanı var

  6. artsub artsın 2009 bomba gibi gelecez

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir