Stoner Ameliyat Olup Sezonu Erken Bitirebilir

yazar:

kategori:

Ducati takım patronu Livio Suppo, el bileğindeki rahatsızlığın devam etmesi durumunda sezonun sonunu kaçırabileceğini öne sürdü.

Avustralyalı pilotun 2003’teki sakatlığı, San Marino’daki hafta sonu tekrar ortaya çıktı ve o zamandan beri sürüş sırasında sıkıntılar yaşıyor.

Suppo, Stoner’in erkenden ameliyat olabileceğini söyledi ve geçen hafta sonu yapılan Indianapolis yarışında çok ağrı çektiğini belirtti.

Şampiyonluk şansının da büyük ölçüde bitmesi ile Suppo, erkenden ameliyat olup kış testlerine kadar hazır olması için sezonun kalan yarışlarını kaçırma ihtimalinin olduğunu belirtti.

Gazetta dello Sport’a konuşan Suppo: "Casey sessizliğini korur. Çünkü biz sızlanan biri olarak bilinmek istemez. Ama bunu açıklayabilirm. Elindeki sorunun yanı sıra Cuma günkü kazadan sonra omzu ve kaburgasında büyük ağrılar var"

"Bir çok doktor tarafından kontrol edildik ve ana tahmin, 2003’teki kırığının nüksettiği. Ameliyat, 2,5 aylık bir istirahatı gerektiriyor.

"Eğer ağrı tolere edilebilir kalırsa, Stoner sezonu tamamlayacak. Aksi takdirde…"

Stoner, şampiyona lideri Rossi’nin 87 puan gerisinde ve kalan yarışların tamamında mümkün olan en büyük puan toplamda 100.


Yorumlar

  1. Hiç fazla zorlamaya gerek yok zaten kaybetmişsin. Çaylak olsan pistleri tanımaya çalışırsın ama Stoner için gereksiz. En iyisi ameliyat olması

  2. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Artık Rossi'ye yenilmiş olmasının bir mazereti var:elinden rahatsız,ameliyat olacak.Malum ya kaybedenlerin mazaretleri vardır.

  3. stoner in şampiyon olması için rossi nin pıtır pıtır düşmesi, stonerin hep birinci olması lazım 🙂

    ama başka bahara be stoner cim, sağlık herşeyden önemli, şampiyonada umut kalmadı zaten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir