McLaren-Mercedes'ten Açıklama

yazar:

kategori:

Martin Whitmarsh

"Temyizimizin kabul edilmemesi ve bugünkü sonuç doğal olarak bizi hayal kırıklığına uğrattı. Hiç kimse yarışı mahkemede kazanmak istemez; fakat biz Lewis’in Belçika yarışını pistte heyecan verici ve etkileyici bir şekilde kazandığını düşünüyoruz."

Hukuk adamlarımız ve tanıklar FIA Uluslararası Temyiz Mahkemesine sakin bir şekilde bunu ve aynı şekilde temyizin kabul edileceğine dair olan inancımızı açıkladılar. Her şeye rağmen temyizimiz reddedildi. Şuandan itibaren Formula 1 sezonunda geri kalan dört yarışa konsantre olacağız."

Lewis Hamilton

"İnsanlar büyük olasılıkla bugünkü sonuç karşısında üzgün olmamı bekleyecekler fakat bu ben değilim. Şuan tüm yapmam gereken bu sorunu arkada bırakmak ve sürücülerin yapması gereken en iyi şeyi yapmak: birbirimizle yarışmak. Bizler yarışçılarız, şüphesiz rekabetçiyiz ve geçiş yapmayı seviyoruz. Geçiş yapmak zor eğer  bunu harika bir manevra ile başarabilirseniz harika hissedersiniz. Eğer seyircileri ve Tv izleyicilerini memnun ediyorsa, yine de bu daha iyi. Hayal kırıklığına uğradım, evet, fakat üzülmedim."

 

 


Yorumlar

  1. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    İngiliz asaleti bu işte.McLaren-Mercedes takımını en alt sevideki çalışanından CEO' suna kadar saygıyla selamlıyorum.İyi ki varsınız.Ve iyiki dürüstlük abidesi olarak dimdik ayaktasınız.

  2. mike shinoda avatarı

    Ferrari taraftarıyım… Massa'yı severim ama umarım Massa yarış dışı kalırda Hamilton yarışı kazanır ve son 3 yarışta Hamilton'dan geçen sene Kimi'nin yaptığı gibi Massa bu kez şampiyonluğu alır… Çünkü şundan eminim ki McLaren tafartarı arkadaşlar bu şampiyonluğa herzamanki gibi haksız şampiyonluk diyecekler…

  3. bz belkı pist dısında kazananlardan degılız ama önümüzde 4 yarıs var hıçbsey bıtmıs degıl hamılton çaylak olabılır ama süperrrr bı çaylak sampiyonluguda fazlasıyla hakedıyo

  4. Merih Sarıçalı avatarı
    Merih Sarıçalı

    taraftarları Hamilton dan daha çok tepki göstermiş.Ben bişeye takıldım.Mahkemede vicdanım rahat demiş.McLaren de mahkemeye güveniyoruz diyo.Bence bunlar politika.O mücadeleye Kimi-Lewis olarak değilde iki pilotun mücadelesi olarak bakan Lewis'in ceza alması gerektiğni görür.McLaren'de bunu biliyo.İnkar ediyolar ama masa başında kazanmak istiyolar.İyimser bi atak yapıp üstüne avantaj sağlarsan, cezasını sen ödersin rakip değil.Ya tam yol ver yada 25 sn.İşte bu kadar basit.

  5. bravo hamilton mahkemeyi kaybetmiş olabiliriz ama şampiyonluk hala elinde!!!!

  6. ertuğrul ulusoy avatarı
    ertuğrul ulusoy

    mahkeme çok güzel ve doğru bir karar vermiş

  7. Temyiz mahkemesi mi vardı?? Hiç haberimiz yok… Kararı belli olan şeyleri beklemediğimizden heralde…

  8. esmer çocuk geçişleri ile hatırlanacaktır yıllar sonra..ya fia? ya mosley?

  9. McLAREN TEAM avatarı

    bakıyorum hamilton fobisi olanlardan hiç ses yok!eminim sizde sindiremediniz bu kararı….

  10. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    lewisten iyi bir açııklama gelmiş… inş bu olay gelecekteki muhtemel zevkli yarışlara gölge düşürmez…. ve pilotlar spadaki kimi lewis kapışmasını tekrar tekrar bizlere izlettirebilirler….

  11. Soner Küpücü avatarı
    Soner Küpücü

    …fakat biz Lewis'in Belçika yarışını pistte heyecan verici ve etkileyici bir şekilde kazandığını düşünüyoruz."

    Son sezonlarda eskiye oranla giderek keyifsizleşen Formula1'e heyecan getiren nadir pilolar var… Bana kalırsa bunların ilki Montoya idi, ikincisi de Hamilton… ve O gerçek bir yarışçı gibi konuşuyor.

    Her ne kadar tartışmalı da olsa Kimi-Lewis ikilisine bizlere yaşattığı heyecan için teşekkür etmeliyiz. Çünkü Formüla 1'in nasıl olması gerektiği konusunda kusursuz bir hatırlatma yaptılar…

    Kalan 4 yarışta da aynı enerji ile devam edeceğimize eminim.

  12. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Mclaren kanadının açıklama yapmasına hiç gerek yoktu fakat yinede ayıp olmasın diye ufaktan suya sabuna dokunmayan bir açıklama gelmiş ….

  13. ertugrul bayraklı avatarı
    ertugrul bayraklı

    İnşallah bu sene hamilton sampiyon olucak.Massa şampiyon olursa bir daha izlenmez bu F1

  14. lewis bu saatten sonra şampiyon olmak zorunda. hem kendisi için hemde bizler için.

  15. ayhan sümbül avatarı
    ayhan sümbül

    işte gerçek centilmen. yırtınmıyor en azından. o artık çaylak değil, profesyonel. helal olsun.başarısını kabullenmeyen olacaktır illaki ama kör olamamak da gerekiyor

  16. ali eymen topbaş avatarı
    ali eymen topbaş

    hamilton dan düzgün bi açıklama bence kesinlikle hakettiler yarışı ama bazen yarışı pistte kazanmakla olmuyo

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir