Alonso, Renault Konusunda Kararsız – Basın

yazar:

kategori:

Fransız takım Alonso ile 3 senelik anlaşma istiyor ancak Alonso yalnızca tek senelik anlaşmaya sıcak bakıyor.

AS Gazetesi Flavio Briatore’den gelen baskılar karşısında "Alonso, Briatore’den gelen baskıya yenilmeyecektir." dedi.

Briatore geçtiğimiz günlerde Alonso’nun Renault’a dönme ihtimalinin % 60 olduğunu, Red Bull ve Toyota gibi takımların da onu kovaladığını ancak kendilerinin avantajlı olduğunu söylemişti.

İspanya televizyonlarından Telecinco da Alonso’nun Red Bull’un teklifine sıcak baktığını iddia etti. Alonso geçtiğimiz sezon bir yarışta Red Bull motorhome’unda görünmüştü.

Telecinco "Geçtiğimiz hafta Briatore ve Alonso’nun temsilcileri arasında yapılan görüşmelerin ardından ilişki soğudu. " dedi ve Renault’un teklifinin Alonso’yu etkilemediğini iddia etti.

 


Yorumlar

  1. Bu sene akıllı olup Renault'a gitmesi gerekir evet ama en akıllıcası bir yıl resmi 2 yıl opsiyonlu sanki bir futbolcu gibi gitmesi daha mantıklı olacaktır. Belki oradan Ferrariye geçer kim bilir.

  2. ferni _tiempo avatarı
    ferni _tiempo

    dilerim bianecik pilotumuz için en iyisi en güzeli olsun ama gönlümüz renodan yana

  3. ya bosverin bunların cogu medyanın yalanları insanları birbirine düsürmek için hep birilerine camur atıyolar baska biryerde ii yazıyolar baska radyoda vy tv de kötü diolar maksat haber olsun

  4. Sasılacak sey walla bu yapılanları anlamak mümkün değil. Allah Montoyaya yardımcı olsun. Alanzo Verenzo Golleri yiyenzooo.Yorum bu…

  5. mclarenin kuyruk acısını dindirmek için giriştiği saçma işlerden biri bu. tıpkı şampiyonluğun tamamiyle kimiye v erildği temyiz gibi bunu da kazanamayacak.

  6. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    ben sanmıyorum casusluğu beklediğini. gördük mclarendeki casusluk skandalında alonsonun yaptıklarını. sadece parasını yükselityor bekleyerek. eminim şuanda hem reno, hem redbull, hem toyota ve hatta hondadan teklifler gidiyor ona ve fiyat alıyorlar 😀

  7. ya ferni casusluk skandalının sonunu beklio nolucak die su casusluk skandalı tamamıyla belli olunca kararını vericek ferni nin bi kere mclarenden dolayı agzı yandı bi daha olmasını istemedigi için cok düsünüyo bence haklıda

  8. akıllı olup renoya gitmesi gerekir bence. çünkü kazansa kazansa belki reno da yarış kazanabilir. yoksa diğer takımlarda yarış kazanmayı rüyasında görebilir ancak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir