Raikkonen "Yarın Takımım ve Kendim İçin En İyisini Yapacağım"

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen uzun zaman sonra daha önceye göre iyi bir sıralama seansı geride bıraktı ve yarınki yarışa takım arkadaşı Felipe Massa ve şampiyona lideri Lewis Hamilton’un arkasından 3. sıradan başlayacak.

Raikkonen sıralamalardan memnun olduğunu ve bir çok pilot gibi yarışı zor olacağını söyledi.

Raikkonen "Tüm her şeyi dikkate alırsak iyi bir sonuç oldu. Kesinlikle her zaman herkesin önünde olmayı istersiniz ancak 3.lük de okadar kötü değil."

"Q1 ve Q2’de araç yumuşak lastikler ile çok iyi çalıştı ancak Q3!te sert lastikler ile daha iyi olamadık. Bugün en iyi lastiği bulmak zordu çünkü ilk tur ile performans farkı büyük değildi."

"Ben muhtemelen sabahki yaşadığım teknik sorundan dolayı sorun yaşadım çünkü o sorun antrenman süreme mal olmuştu. Pist oldukça gereksinimli ve bir çok yerde tümsekleri gerçekten hissediyorsunuz ve sürekli olarak konsantirasyonunuzu sürdürmeniz lazım."

"Yarın takımım ve kendim için elimden gelenin en iyisini yapacağım." dedi.

Luca Baldisseri "Heyecanlı bir sıralama seansıydı. Bir çok kıvrım ve virajın olduğu pistte sadece Felipe mükemmel bir tur attı ve diğerleri ile arasındaki fark bunun kanıtı. Kimi dün yaşadığı sorunlara ve sabah pist süresine mal olan teknik probleme rağmen iyi iş çıkarttı."

"Yarın bir an bile motivasyonumuzu kaybetmememiz gerekiyor çünkü yarın muhtemel pit hataları ile uzun bir yarış olacak." dedi.


Yorumlar

  1. binnur ataseven avatarı
    binnur ataseven

    yarışı kazanmana gerek yok en azından yarış dışı kalma sana güveniyorum kimi şampiyonluk henüz imkansız değil

  2. rossivettelferrari avatarı
    rossivettelferrari

    aslında australia ve valencia bahreyn de o potansiyel varda
    cok fazla gece yarısı oluncada cılkı cıkar

  3. forzaferrari avatarı

    çin ve japonyanın gece olması işine gelir valla bernie babanın:)

  4. rossivettelferrari avatarı
    rossivettelferrari

    imza toplayıp yollayalım bütün yarıslar gece olsun 😀

  5. hamiltonu ve massayı geçip direk duvara çarpacağını düşünüyorum.şaka bir yana kimi takım için fikrini kabullenmiş yarın hamiltonu geçmek için uğraşacaktır sadece

  6. rossivettelferrari avatarı
    rossivettelferrari

    massathebest f1 den bahsediyor niye heyacanlansın dımı???gayette guzel soylemıs ayrıca bugun kımı ve massa nın bırbının tebrık edısıde guzeldı kımı geceblıyorsa gecsın massa nın yapması gereken lewis in onund olmak 8 e 9 olsalar bile amac takım ıcın en ıyı puanları almak ama aptalca bır hata yapmadan

  7. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    massa yeterince hızlı kimi de diğer yarışlara göre iyi görünüyor… herşey yolunda gider umarımm

  8. berk özdemir avatarı
    berk özdemir

    peki arkadaşım olduki çekişirken ufak bir şekilde birbirlerine müdahale etseler 1.lik hamilton a kalıcak sadece 2 pilot değil ferraride yanacak zaten mclaren epey yaklaştı riske girilecekse girilir zannedersem f1 pilotları senden ve benden daha tecrübeli ne yapacaklarını bizden daha iyi bilirler.

  9. hyeecanlı falan değilim. kimi'nin mücadeleye devam edeceğini söylemesi, yada tersi olarak felipe'ye yardım etmeli gibi sözler artık baydı fazlasıyla. kimi de kendim için en iyi olanı yapacağım dediğine göre bize de (tabi hami'yi geçtiğini varsayarsak) 2 ferrari'nin çekişeceği bir yarış seyretmek kalıyor ki bence doğrusu da bu. bir de şu geçen yıl bu yıl bilmem hangi yıl gibi muhabbetlerin gereği yok. kim hangi yıl hızlıysa o önde bitirir. seneye de biz geçen yıl kimin daha iyi olduğunu gördüğümüze inanıyorum deriz konu kapanır o halde..

  10. berk özdemir avatarı
    berk özdemir

    bencede karşılaştırmak gereksiz geçen sene kimin daha iyi olduğunu gördüğümüze inanıyorum zaten rai nin hızından şüpesi olan yoktur herhalde..

  11. Bahadir  Akgun avatarı
    Bahadir Akgun

    Massayi gecmesine gecerkenki alacagi riske Ferrarinin izin verecegini hic zannetmiyorum..Zaten burda gecis imkansiz ama belcikada Raikkonenin Massayi gecisi oldukca guzeldi.

  12. Bahadir  Akgun avatarı
    Bahadir Akgun

    Massayi gecmesine gecerkenki alacagi riske Ferrarinin izin verecegini hic zannetmiyorum..Zaten burda gecis imkansiz ama belcikada Raikkonenin Massayi gecisi oldukca guzeldi.

  13. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    massathebest çok heyecanlısın neden kimi ile felipeyi böyle karşılaştırıyorsun?

  14. eğer hepimiz kimi'yi biliyorsak elinden geleni ardına koymayacaktır hami'yi geçip massa'nın arkasına gelirse. yukardaki takımım ve kendim adına en iyisini yapacağım demekten ben başka bir şey anlamıyorum. galip gelirse yine 18 puan alacağımız için takım için iyi olanı yapmış olacaktır, ama massa'nın ardında kalırsa kendisi için en iyi olanı değil.. buyursunlar felipe ve kimi işte pist işte yarış.

  15. FeRRaR!_k!msTeR #1 avatarı
    FeRRaR!_k!msTeR #1

    hamiltonı geçer ama massayı zorlamaz belki pitstoplarda bşyler yapar..

  16. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    bence hamilton u geçerse massa yı geçmek için zorlamayacak çünkü zaten geçişe imkan olan bir pist değil risk almasına gerek olmayacaktır

  17. yarın kimi eğer startta hami'yi geçebilirse felipe'yi de geçmek için çok zorlayacak. zorlasın, kapışsınlar, geçebiliyorsa felipe'yi de geçsin. gerçekten söylüyorum bu iş iyice kabak tadı vermeye başladı. kimi tüm gücüyle geçmeye çalışsın, geçerse tebrik edelim, geçemezse de felipe'ye karşı sonuna kadar savaştığı bir yarışta mağlup olmuş olur. kesinlikle ben de felipe gibi bir şey beklemiyorum kimi'den, mücadelesine de son derece saygı gösteriyorum. kapışsınlar, ve daha iyi olan göstersin kendini.

  18. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    startta hamilton u geçebilceğini düşünüyorumm

  19. FeRRaR!_k!msTeR #1 avatarı
    FeRRaR!_k!msTeR #1

    çk şanssz ya:S

  20. tolga soydan avatarı

    kimi neden her cuması sorunlu anlamıorm..ispanyadan beri araçta iyi bi ayar bulamadı.biraz canadada iyidi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir