Rosberg, Daha Fazlasını Umuyordu

yazar:

kategori:

Nico Rosberg ilk on içerisinde yeralmasına rağmen Singapur Grand Prix’inin sıralama turlarından daha fazlasını bekliyordu.

Williams pilotu dokuzuncu sırada kendisine yer bulmasıyla birlite dört yarışta üçüncü kez sıralama turlarının son seansına (Q3) kalmayı başardı.

Alman pilot performansından memnun olduğunu fakat daha fazlası ile ayrılabileceğini kabul etti.

" Genel olarak oldukça mutluyum, iyi bir sırala turu seansı geçirdim, buna rağmen Q2’deki performansımın ardından dokuzunculuktan daha iyi bir iş çkarabileceğimi umuyordum."

" Bununla birlite takım için iyi bir iş çıkardık ve her iki araç da ilk onda yeraldı ve bu da puanlar kazanmak için pozisyon elde etmemize yardımcı olacak. Çok fazla geçiş göreceğimizi sanmıyorum, yarın ne olursa olsun heyecanlı bir yarış olacak. İk viraj, pit stoplar boyunca ki mücadele ve araçların gece saatlerindeki görüntüsü büyüleyici olacak."

Williams Singapur’da pozitif bir günü geride bıraktı ve takımın diğer pilotu Kazuki Nakajima onuncu sırada yeraldı. Japon pilot bu sezon ilk kez Q3’e kalma başarısı gösterdi.

" Bugün benim için harika bir sıralama seansı geçirdim. Çok ufak farklarla bir çokkez Q3’ün dışında kaldım bu yüzden ilk onda yeralmak harika."

" İlk iki seansın ardından fazladan benzin yüküyle ilk kez tur atmak zor, tek başına trafik bir sorun ve iyi bir sonuç elde etmek için tek bir hakkınız var."

" Takım bana çok iyi bir araç verdi ve burada bütün seanslarda çok rekabetçiyiz. Bu yüzden yarın iyi bir başlangıç yapmamız ve rekabetçiliğimizi devam ettirmemiz gerekiyor."


Yorumlar

  1. pol mü alacaktın rosberg alonsoya çıkıp dediği gibi alonso orta grubun en yavaşı dediği gibi gördük

  2. ömer erkan avatarı

    Bu sene bızım ıcın pekte ıyı gecmedı ama umarım gerıkalan yarıslarda puanlarla ayrılırız(

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir