FIA Heidfeld'in Motorunu İnceleyecek

yazar:

kategori:

FIA Nick Heidfeld’in BMW motorunu değişiklik yapılıp yapılmadığından emin olmak için Japonya Gp’sine kadar inceleneceği açıklandı.

FIA tüm F1 üreticilerinin güç ünitelerini inceleme altına almaya başlamıştı, Mercedes-Benz ve Ferrari motorları önceden incelenmişti.

Şimdi BMW motoru FIA’ya verilen sezon önceki örnekle şuanki motorun örtüşüp örtüşmediğini incelemek üzere inceleme altına aldı.

 


Yorumlar

  1. murat korkut avatarı

    Sezonun en yavaş ikinci yarışı olduğunu düşünürsek,güzel bir yarıştı.

  2. İyi ki izlemişim, bütün hafta boyunca arkadaşlara izleyin bilader gece yarışı, manyak pist, süper yarış olcak diyordum, beklediğim gibi oldu.

  3. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    hemde yaklaşık iki saat sürdü….

  4. forzaferrari avatarı

    açıkçası ben daha az heycan bekliyordum valenicia gibi olur diye düşüüyodum ama sıkıcı sayılmazdı güzeldi bence iyi organisazyon olmuş ayrıca, neyse konuyla çok alakasız oldu bunlar:)

  5. ya bence bir çok yarışa göre daha güzeldi kazasız falan da ve azımsanmayacak kadar geçiş oldu bu yarışta okadar dar olmasına rağmen

  6. forzaferrari avatarı

    evet sıkıcı olsa bile görsel açıdan güzeldi, çıkan kıvılcımlar, beyaz ışık, ışıklı bayraklar falan çok güzel fotoğraf vermiş, olaylı yarıştı ama öyle olmasa bile gözdoldurucu çok sıkmıyor…

  7. konuyla alakasız ama yarış gerçekten güzeldi görüntü açısında fotografı görünce söylemeden olmaz.eğer geçişin olduğu bir pistide geçeye çevirirlerse süper olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir