Abu Dhabi, Gece Yarışı İstiyor

yazar:

kategori:

Abu Dhabi Grand Prix patronları, Singapur’da yapılan gece yarışının başarısının ardından kendi pistleri için de böyle bir uygulama düşünüyorlar.

Farklı kıtalarda yapılan Malezya, Avustralya gibi ülkelerin gece yarışı düzenleme konusunda çekingen davrandıkları bilinse de Abu Dhabi, zaman dilimi bunu gerektirmese de ciddi bir şekilde gece yarışını düşünüyor.

Abu Dhabi patronları planlarını 2009 yarışında ortaya çıkarmakları bekleniyor. Yarışın gece yapılacağı açıklanmamış olsa da patronların bu ihtimali reddetmediği söyleniyor.

Philippe Gurdjian, "Gelecekte ne kadar benzersiz olursanız, o kadar başarılı olursunuz." diye konuşuyor.

Yarışın gece yapılması ihtimali sorulduğunda ise, "Çok yakında öğreneceksiniz. Projeyi sunacağız ve neler yaptığımızı göreceksiniz." dedi.

Sezonun son yarışına ev sahipliği yapacak Abu Dhabi’de yarışın gece olması, yayının Avrupa saatine göre televizyonun en çok izlendiği saat olan ‘prime time’ kuşağına denk gelmesi anlamını taşıyor.


Yorumlar

  1. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    bahreynde iki tane seyirci gelir hala yarışlar düzenlenir. bernie için sorun yok para varsa çölün ortasında da pist yaptırır. Bari yapılan pist bi şeye benzesin artık. son iki pist berbattı valencia ve singapur hayal kırıklığı yarattı. şöyle bi spa gibi pistler yapsalarda zefkle yarış izlesek.

  2. bu adamların yapmıcağı şey yok, yeterki para ile ölçülsün…

  3. tuhaf bir millet bunlar. o kadar petrol var para var ama, 50 yıl sonra petrol bitince altın klozetleri, altın kapı kollarını bozdurup satarlar artık.

  4. şehri bile aydınlattırır bunlar.Zahmetsiz olan para harcayın.Ferrari ye sponsor olucağınıza bir takım alında o zaman gücünüz görünsün ama teknoloji üretmek araplar için zor.en azından petrol aktığı sürece

  5. Adamlarda para bol tabi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir