Patrick: “Formula 1’de Yarışmam İmkansız”

yazar:

kategori:

Danica Patrcik, Haas ile Formula 1’e geçiş yapmasının imkansız olduğunu düşünüyor.

Haas 2015 sezonunda F1’e katılacağını geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurmuştu.

Nascar’da Haas takımı adına mücadele eden Danica Patrick’in Haas ile birlikte F1’de mücadele edileceği söylentileri bugün kamuoyunda yayılmaya başlamıştı.

Fakat dünyanın en ünlü kadın yarış sürücüsü Danica Patrick söylentiler yayılmadan bu iddiaları reddetti.

“Kesinlikle Nascar kadrosundan kimse oraya geçmek istemeyecektir”

“Orada yarışmam açıkcası imkansız olurdu. Bir Nascar Sprint Cup aracından Formula 1 arabasının içine atlama düşüncesi bana göre imkansız”


Yorumlar

“Patrick: “Formula 1’de Yarışmam İmkansız”” için 8 yanıt

  1. Motorsporlarinda kadinin yeri padok kenari, garaj, yat ne bileyim sezlong vs`dedir. Isleri etrafa gulumsemek bakis atmak, egolarimozi pohpohlamaktir. Dunyadaki her seyde oldugu gibi bunuda kadinlara emanet etmeyiniz.

    1. Bu eleştirileri üç kuruşluk güzelliği henüz kıymet ediyorken zengin koca bulmak veya magazin/eğlence dünyasında yer kapmak için bir silah olarak kullanan hem cinslerinize yapmanızı öneririm. Evet biz erkekler gördüğümüz manzaradan memnunuz ancak bu memnuniyeti bir “pazar” olarak gören kadın zekası aynı zamanda bunu erkeğin bir suçu imiş gibi göstermesi ve eleştirmesi ancak ve ancak bir kadın tarafından tasarlanabilir olsa gerek.

  2. Murat AYDIN avatarı

    helal olsun. işte gerçek bir araba yarışları izleyicisi 🙂

    1. Murat AYDIN avatarı

      ozmoturk’e cevap olarak yazmıştım ama yanlış yere yazmışım.

    2. eyvallah 😀

  3. Danica aslında açık tekerlek serilerinde daha iyi

    Indycar’da ilk 10’a rahatça girerken sezon sonu,şimdi Nascar’da 1 yarış bile giremiyor ( 2013 Daytona hariç ) ve çok fazla kazaya karışıyor

    1. Evet NASCAR’da indy’de olduğu kadar başarılı değil ama zaten bu serinin asıl amacı da başarı değil reklam. Tüm amerikan sporlarında olduğu gibi. Ayrıca F1’de sürse bence Maldonado’dan daha çok kaza mı yapacak? Ustelik NASCAR’da bir sezonda 50 yarış var ve uDanica her hafta lusal kanalda ama F1’de aadece 19 yarış hafta sonu var ve daha ilk virajda hatta startta bitebilecek yarışları düşündüğümüzde hiçbir NASCAR pilotunun eglence ve şov dünyasından kurtlar sonrasına geçiş yapacağına ben de inanmıyorum. Üstelik Danica kötü bir pilot değil. NASCARicin Bknz; Montoya..

      1. her hafta olmasada ve 50 yarış olmasa da evet,takvim çok yoğun,yarışlar minimum 3 saat sürüyor,2 yol 34 oval olmak üzere 36 yarış haftası var.Bence Montoya,Danica’dan daha iyi bir pilot.En azından arada sırada da olsa önlerde oluyordu,yol yarışlarında kazandığı 1-2 zaferde var.Danica’nın tek başarısı 2013 Daytona 500’deki pole pozisyonu.

        Zaten kendi de istemez.Oval ve yol yarışları apayrı bir dünya.300-400 tur yan yana gitmek ile 50-60 tur sağ virajları da olan bir pistte yarışmak zor 😀 her ne kadar Nascar araçları senede 2 kez yol yarışı yapıyor olsa da..

        Oval yarışları dışarıdan kolay gözüküyor ama kazadan kaçmak,en ufak olaya sc çıkınca farkın erimesi,300 le viraj dönmek falan apayrı bir dünya 😀 Danica dönerse Indy’ye döner sadece

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir